feed-image RSS

"De Koerden zijn de enige effectieve strijdmacht op de grond tegen de terroristen van Islamitische Staat. Juist zij worden nu door onze NAVO-‘bondgenoot’ Turkije gebombardeerd. Dat is schunnig," aldus PVV-kamerlid Raymond de Roon. "Ik herhaal het nog maar eens:Turkije moet uit de NAVO."

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over Turkse bombardementen op Koerdische stellingen in Noord-Irak.

Lees meer

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over toelating van Hamas-mantelorganisatie tot VN economische en sociale raad (ECOSOC):

1.)
Wat gaat u doen om te verhinderen dat een Hamas-mantelorganisatie (Palestinian Return Centre) wordt toegelaten tot ECOSOC (1) ?

2.)
Is het U bekend dat toelating van PRC tot ECOSOC wordt gesteund door de voor genocide gezochte president van Sudan (2) ?

Lees meer

"De onderhandelaars hebben zich in de luren laten leggen in de valse hoop dat Iran dankzij de deal zal veranderen in een beschaafd land.
Dat is waanzin: dat gaat niet gebeuren", aldus PVV-buitenlandwoordvoerder Raymond de Roon:
"De ayatollah's zijn steeds blijven hameren op de vernietiging van Israël en de Joden en op hun vijandbeeld tegen het Westen en alle vrijheden die ons dierbaar moeten zijn. Het is idioot om te denken dat zij afzien van een kernwapen. De ontwikkeling van raketten die dat wapen kunnen afleveren, gaat ook gewoon door. Dat laat deze flut-deal ook gewoon toe".

Lees meer

raymond-de-roon