feed-image RSS

Warning: Parameter 1 to plgContentAddThis::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /www/htdocs/pvvsite/libraries/joomla/event/event.php on line 71

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Defensie over het bericht dat Duitsland alle NH90-helikopters aan de grond houdt.

1.)
Bent u door Duitsland geïnformeerd waarom al hun NH90-helikopters aan de grond worden gehouden vanwege problemen met de motoren? Zo ja, wat hebben de Duitsers u medegedeeld? Zo neen, gaat u navraag doen? (*)

Lees meer

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken en de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking over de nieuwe koning van Saoedi-Arabië :

1.)
Hoe beoordeelt u het bericht 'Saudi Arabia's New King Helped Fund Radical Terrorist Groups' (*)?

Lees meer

De PVV hoopt dat een goed voorbeeld, goed doet volgen. "Er zijn al te veel wapens in de islamitische wereld," aldus PVV-kamerlid Raymond de Roon. "Dat heeft nog nooit iets goeds te weeg gebracht, en er zijn grote risico's verbonden aan nog meer wapens voor het middeleeuwse bewind in Riyad".

Lees meer

raymond-de-roon