feed-image RSS

De Nederlandse ambassade in Khartoum zoekt een stagiair die moet voldoen aan de vereiste 'affiniteit met de islam'. PVV-kamerlid Raymond de Roon: "Dit is walgelijk. Het lijkt wel of onze diplomatieke dienst islamiseert. Minister Koenders moet ingrijpen. Het is onaanvaardbaar en schandelijk om affiniteit met een vrouwen, homo's en andersdenkenden onderdrukkende leer binnen te willen halen in een ambassade. Erger nog: dit zelfs als voorwaarde voor de sollicitanten te stellen".

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over eis 'affiniteit met islam' in wervingsadvertentie:

1.)
Waarom wordt de vereiste 'affiniteit met de islam' als voorwaarde gesteld in een wervingsbericht voor een stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade in Sudan (*)?

Lees meer

"Nederland moet geen deel willen zijn van een Amerikaanse exitstrategie die berust op bewapenen van criminele milities die de bevolking terroriseren", aldus PVV-kamerlid Raymond de Roon. "Zo win je geen 'harts and minds' en jaag je de bevolking in de armen van de Taliban. Nederland moet hier zo snel mogelijk afstand van nemen."

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het bewapenen van Afghaanse milities die meer gevreesd zijn dan de Taliban:

Lees meer

PVV-kamerlid Raymond de Roon wil opheldering van de minister van Buitenlandse Zaken, over de verpleging van een gewonde IS-commandant in Turkije. "Deze terrorist moet in een diepe kerker worden gegooid," aldus De Roon, "in plaats van te worden vertroeteld in een ziekenhuis".

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over aanwezigheid commandant Islamitische Staat in Turkije:

Lees meer

raymond-de-roon