feed-image RSS

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en aan de minister van Buitenlandse Zaken en aan de minister van Defensie over Turkse steun voor jihadi’s en over een Turks verzoek om inzet inlichtingendiensten voor jacht op opponenten van Erdogan:

1.)
Kent u het bericht dat de Turkse inlichtingendienst MIT steun heeft gevraagd aan een Duitse inlichtingendienst (BND) bij de jacht op opponenten van het bewind van president Erdogan (*)?

Lees meer

“De zes Nederlandse militairen in Zuid-Soedan moeten met spoed geëvacueerd worden. Hun levens zijn in gevaar nu het geweld in alle hevigheid is losgebarsten,” aldus PVV-Kamerlid Raymond de Roon.

“Zuid-Soedan heeft een president en een vicepresident, ieder met hun eigen leger in de hoofdstad. Een instabielere situatie kun je je nauwelijks voorstellen.”

De Roon eist daarom direct actie en heeft Kamervragen gesteld:

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de Minister van Defensie betreffende de situatie in Zuid-Soedan en de evacuatie van Nederlandse militairen

Lees meer

Voorzitter,

Lieberman wordt minister van Defensie in het Israëlisch kabinet.
“Kolonist gaat nu over bezet gebied”, kopte een artikel van NRCnext.

Ik feliciteer Lieberman met zijn nieuwe functie maar ik feliciteer vooral alle inwoners van Israël met deze benoeming.
Zij hebben er baat bij, dat Lieberman, inderdaad een inwoner van Judea, nu minister van Defensie is geworden.
Want hij begrijpt als geen ander, dat Palestijnse terroristen alleen respect hebben voor een ijzeren vuist, niet voor een minister met een slap handje.
Iedereen is daarmee gediend.

Lees meer

raymond-de-roon