feed-image RSS

Warning: Parameter 1 to plgContentAddThis::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in /www/htdocs/pvvsite/libraries/joomla/event/event.php on line 71

Vragen van de leden Klever en Van Dijck (beiden PVV) aan de minister van Economische Zaken en de minister van Financiën over het bericht 'Eneco laat particulieren beleggen in zijn windpark'(*).

1.)
Bent u bekend met het bericht 'Eneco laat particulieren beleggen in zijn windpark'(*)?

Lees meer

Kabinet ziet lichtpuntjes. De economie laat weer een klein plusje zien!
De crisis is voorbij, roept onze minister. Koop die auto, riep onze premier.
Maar het is herstel is nog nauwelijks zichtbaar en het kabinet klopt zich op de borst.
Als er al sprake is van een klein plusje dan is dat dankzij de wereldeconomie en ondanks dit kabinet. Want het kabinetsbeleid heeft tot nu toe elk herstel alleen maar gefrustreerd.

Lees meer

De staatssecretaris zegt: "Niks aan de hand, de accijnsverhogingen doen wat ze moeten doen, namelijk: de schatkist spekken!
En dat ze doen ze met €51 mln. in het eerste kwartaal of eigenlijk met €35 mln. als je de indexatie weglaat, dus we moeten niet zeuren.
Hoeveel banen en bedrijven hierdoor verloren zijn gegaan, is niet onderzocht.
Dat half Nederland in Duitsland en België gaat tanken en inkopen doet, is niet onderzocht
Dat er €40 mln. liter minder Diesel is getankt, ligt aan de zuinige auto's.
Dat er in de grensstreek bijna niemand meer tankt, past in de trend.
De trend is namelijk dat er sinds 2011 in de grensstreek 24% minder benzine, 21% minder diesel en 44% minder lpg wordt verkocht. De staatssecretaris legt zich daarbij neer, zonder te kijken naar de weglek! Hij staat erbij en kijkt er naar hoe de grensregio's langzaam verarmen en verloederen.

Lees meer

teun-van-dijck