Skip to main content

Wilders: 'Van der Laan moet zelf leren rekenen'

Niet Geert Wilders maar minister Van der Laan is degene die moet leren rekenen. Anders dan hij beweert wonen er niet ca. 20 miljoen maar bijna 54 miljoen moslims in Europa. [1] Ook moet de minister leren luisteren. Met "miljoenen, tientallen miljoenen moslims" heeft de PVV het niet alleen over criminele moslims, maar ook over moslims die bijvoorbeeld de sharia willen invoeren of zelfmoordaanslagen steunen. Uit cijfers blijkt de enorme populariteit van sharia, jihad en kalifaat onder moslims. [2]

De PVV wil het mogelijk maken om misdadigers met een dubbele nationaliteit na denaturalisatie het land uit te zetten. Hetzelfde geldt voor mensen met een dubbele nationaliteit die bijvoorbeeld de sharia nastreven en weigeren een assimilatiecontract te tekenen waarin dat wordt uitgesloten.

PVV-fractievoorzitter Geert Wilders: "Van der Laan moet eindelijk eens aan de slag gaan. De sharia-socialisten van de PvdA laten het totaal afweten."

Noten:

[1] Zentral-Institut Islam-Archiv-Deutschland, 2007.
[2] 40% van de Britse moslims wil de sharia invoeren (bron: The Telegraph, 2006), 32% van de Britse moslimstudenten zegt dat doden in naam van religie gerechtvaardigd kan zijn (bron: Centre for Social Cohesion, 2008), 33% van de Britse moslimstudenten is voorstander van een wereldwijd kalifaat (bron: Centre for Social Cohesion, 2008) en 35% van de Franse, 25% van de Spaanse en 24% van de Britse moslims spreekt zich niet onomwonden uit tegen zelfmoordaanslagen in naam van de islam (bron: Pew Research Center, 2006).