Nederland weer van ons

De Partij voor de Vrijheid is geschrokken van het onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau waaruit blijkt dat de scholen voor homoseksuele leerlingen en docenten steeds minder veilig zijn.

“Als blijkt dat homoseksuele tieners zich twee- tot zesmaal onveiliger voelen op school, als veertig procent van de homojongeren wordt gediscrimineerd, als meer dan de helft van de ouders van leerlingen vindt dat een leraar zijn homoseksualiteit maar moet verzwijgen en als tweederde van de homoseksuele scholieren niet meer voor zijn gevoelens durft uit te komen, dan kunnen we vaststellen dat de homo-emancipatie in Nederland vele jaren is teruggeworpen”, stelt PVV-Kamerlid Martin Bosma.

De PVV wil dat minister Plasterk met een aanvalsplan komt om homodiscriminatie tegen te gaan. Bosma:”Het regent de laatste tijd incidenten aangaande geweld en discriminatie tegen homo’s. Wij eisen van de minister een helder aanvalsplan voor de bestrijding van homodiscriminatie. In dit aanvalsplan moet ook de rol van de massa-immigratie en de islamisering worden meegenomen, want dat is de oorzaak van de problemen.”

Vragen van het lid Bosma (PVV) aan minister Plasterk van homo-emancipatie.

21 mei 2008

1.)
Heeft u kennisgenomen van het bericht “Homo-zijn op school steeds moeilijker”? (1)

2.)
Deelt u de mening van COC Haaglanden dat de klok aangaande homo-emancipatie jaren is teruggezet nu (uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau) blijkt dat homoseksuele leerlingen en docenten zich op school steeds onveiliger voelen? Zo ja, wat bent u voornemens te gaan om de uitkomsten uit het onderzoek van het SCP te bestrijden?

3.)
Deelt u de mening dat de toename van geweld en discriminatie tegen homo’s te maken heeft met de massa-immigratie en de islaminisering van ons land, iets dat ook de Haagse wethouder van Van Alphen suggereert door een oplossing te zoeken in het verbeteren van inburgeringcursussen?

4.)
Bent u bereid te komen met een aanvalsplan voor de bestrijding van homodiscriminatie in het onderwijs?

(1) “Homo-zijn op school steeds moeilijker”, AD Haagsche Courant, 21 mei 2008

 

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4490 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties