Nederland weer van ons

Vragen van de leden Agema en De Roon (PVV) aan de ministers van Justitie en Jeugd & Gezin over het bericht dat Turkse en Marokkaanse gemeenschappen broeinesten zijn van pooiers en loverboys en het voorstel de prositutieleeftijd te verhogen naar 21 jaar.

1.)
Bent u bekend met het bericht "Te veel moslim-loverboys"? (*)

2.)
Wat is uw reactie op het bericht dat Turkse en Marokkaanse gemeenschappen broeinesten zijn van loverboys en pooiers en wat gaat u ondernemen om specifiek deze groepen aan te pakken?

3.)
Onderschrijft u dat vooral lieden uit de islamitische cultuur waar vrouwen worden gezien als tweederangswezens zich schuldig maken aan zoveel grof geweld? Zo neen, waarom niet?

4.)
Wat is uw reactie op de uitspraak dat in de islamitische machocultuur vrouwen objecten zijn waar dit tuig alles mee kan doen?

5.)
Deelt u de mening dat de Turkse en Marokkaanse gemeenschappen aangesproken moeten worden op hun vrouwonvriendelijke opstelling en dat er een radicale cultuuromslag nodig is? Zo ja, hoe gaat u dat bewerkstelligen?

6.)
Wat is uw reactie op de uitspraak dat 40% van de loverboys van Marokkaanse afkomst is? Wat gaat u hiertegen ondernemen?

7.)
Wat is uw reactie op het bericht dat de extreem geweldadige loverboy/mensenhandelaar Saban B. slechts is veroodeeld tot 7,5 jaar? Deelt u de mening dat dit beest nooit meer op vrije voeten moet komen?

8.)
Hoe verschrikkelijk bang denkt u dat de slachtoffers van Saban B. zijn die eerst tegen hem moesten getuigen en nu zien dat dit beest over een paar jaar al weer vrij rond loopt? Wat gaat u voor hen doen?

9.)
Deelt  u de mening dat het verhogen van de prostitutieleeftijd naar 21 jaar meisjes in de leeftijd 16-20 jaar zal beschermen tegen dit soort beesten? Zo ja, per wanneer verhoogt u de prostitutieleeftijd naar 21 jaar?

(*)De Spits, 15 juli 2008

 Klik hier om het bericht te lezen op de website van De Spits

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2770 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties