Nederland weer van ons

Vragen van de leden Fritsma en Wilders (beiden PVV) aan de ministers van Wonen Wijken en Integratie, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Justitie, over het bericht dat een Utrechtse seniorenflat (nog steeds) wordt geterroriseerd door Marokkaans straattuig.

1.)
Bent u bekend met het bericht “Bejaardenhuis geterroriseerd” ? *

2.)
Realiseert u zich dat de bewoners van deze seniorenflat al maandenlang worden bespuugd, beroofd, bedreigd en uitgescholden, en dat hun flat vorig jaar zelfs achter een hek is gezet omdat de politie de terreur niet meer aan kon?

3.)
Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat deze terreur maandenlang door kan gaan, en dat de daders vrij rond blijven lopen en het leven van vele senioren ondraaglijk maken?

4.)
Realiseert u zich dat alle mooie praatjes over integratie en prachtwijken totaal geen effect hebben bij een groot deel van de Nederlandse bevolking, omdat vele Nederlanders dagelijks met de ellende van de multiculturele samenleving zitten opgescheept en het kabinet deze mensen voortdurend in de steek laat?

5.)
Waarom stelt u steeds dat autochtone Nederlanders respect moeten hebben voor allochtonen en bent u stil wanneer allochtonen zich ten opzichte van autochtonen gruwelijk misdragen?

6.)
Deelt u de mening dat het Utrechtse kanaleneiland, net als andere probleemwijken, alleen prachtwijken kunnen worden als het Marokkaanse / allochtone straattuig verdwijnt?

7.)
Zo ja, bent u bereid om het PVV voorstel uit te voeren om allochtone straatterroristen, desnoods na denaturalisatie onmiddellijk uit Nederland te verwijderen? Zo nee, waarom niet?


* http://www.telegraaf.nl/binnenland/article3028076.ece

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3655 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties