Nederland weer van ons

PVV ten strijde tegen dagelijkse multiculturele opvoedingsshow op TV. De PVV stelt vandaag kamervragen aan minister Plasterk. Bosma wil dat de minister toezegt dat hij niet de gevraagde 2,5 miljoen euro in het programma steekt.

De Partij voor de Vrijheid wil dat minister Plasterk omroepman van het jaar Ton F. van Dijk het bos in stuurt. Van Dijk, nu directeur van het commerciële bedrijf Palm Plus, probeert voor vijf miljoen euro een dagelijks multicul-programma te verkopen aan de publieke omroep. De helft daarvan zou rechtstreeks van OCW vandaan moeten komen. De PVV ziet het programma als typische opvoed-televisie.  PVV-mediawoordvoerder Martin Bosma: “De meerderheid van de Nederlanders vindt dat er te veel allochtonen zijn in Nederland en ziet de islam als een bedreiging. Maar multiculturalistische programmamakers willen het Nederlandse volk opvoeden. Wij zullen moeten leren hoe blij we moeten zijn met de islamisering van Nederland en dat de islam een groot feest is. Het zou echt van de zotte zijn als daar belastinggeld naar toe gaat. Het illustreert weer eens dat Hilversum ver af staat van de gewone burgers.”

De PVV stelt vandaag kamervragen aan minister Plasterk. Bosma wil dat de minister toezegt dat hij niet de gevraagde 2,5 miljoen euro in het programma steekt.


Vragen van het lid Bosma aan de minister van OCW inzake de plannen voor een dagelijkse multiculturele opvoedingsshow op TV.

27 februari 2008

1) Heeft u kennisgenomen van het bericht “Heerlijke vakantie in Marokko”*?
 
2) Is het u duidelijk dat het commerciële bedrijf Palm Plus een tv-programma aan de publieke omroep tracht te slijten dat maar liefst vijf miljoen euro belastinggeld per jaar moet gaan kosten?

3) Is het u duidelijk dat vele miljoenen Nederlanders niet gelukkig zijn met de multiculturele samenleving en er niet op zitten te wachten te worden opgevoed door de publieke omroep?

4) Bent u bereid Ton F. van Dijk en zijn bedrijf per onmiddellijk nul op het rekest te geven en hem mede te delen dat hij geen kans maakt op de 2,5 miljoen euro die hij rechtstreeks van het Ministerie van OCW verlangt.?

5) Deelt u de mening dat het tijd is voor dagelijks televisieprogramma juist gericht tegen het multiculturalisme en de islamisering van Nederland, een televisie-programma dat wel oog heeft voor de ontwrichtende werking van de massa-immigratie in bijvoorbeeld het onderwijs, de zorg en de woningmarkt?


*Het Parool, 20 februari 2008.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3495 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties