feed-image RSS

Nederland weer van ons

 

Voorzitter, Europa is een slagveld. Een oorlogsgebied. Aanslag na aanslag. Bijna iedere week inmiddels. Doden, gewonden. Onschuldige mensen vermoord, platgereden en opgeblazen. Spijkerbommen, vrachtwagens en Kalasjnikovs. Je kan het zo gek niet verzinnen. Het is verschrikkelijk.

Op een enkele – overigens net zo trieste – uitzondering na, is het laatste wat zij horen voordat zij de dood worden ingejaagd het luidkeels gekrijs van “allahu akbar”. En nabestaanden blijven achter in verdriet.

Voorzitter, mijn fractie deelt dat verdriet. En rouwt met alle slachtoffers mee. Maar we zijn ook boos.

Want na iedere terreuraanslag verandert er niks aan de hoofdoorzaak van al die ellende.

Ontkend wordt nog steeds dat de islam de oorzaak van al deze ellende is, een kwaadaardige gewelddadige ideologie die we massaal geïmporteerd hebben.

En de bevolking is stelselmatig wijsgemaakt tot op de dag van vandaag dat de islam een vredelievende religie is. Dat er maar een paar islamitische extremisten zijn die de boel verpesten.

Leugens voorzitter, allemaal leugens.
En nu zitten we overal in Europa met de gebakken peren, met een vijfde colonne die ons vervangt, koloniseert en steeds vaker terroriseert.

Voorzitter, wat er moet gebeuren is glashelder, mijn fractie roept het al jaren.

Deze week ging de documentaire “Wilders” in première, op DocFest, een jaarlijks filmfestival in de Britse stad Sheffield.

Deze documentaire is gemaakt door de Amerikaanse regisseur Stephen Robert Morse. Hoewel hij het niet met al mijn standpunten eens is, heeft hij geprobeerd een eerlijk beeld te schetsen van wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is bij de meeste Nederlandse journalisten wel anders.

Ik stond Morse en zijn team toe om mij een aantal maanden te volgen. De documentaire laat zien hoe ik, vanwege islamitische doodsbedreigingen, moet leven onder continue politiebeveiliging. Je ziet hoe ik word rondgereden in gepantserde auto’s, en dat ik verplicht ben om een kogelvrij vest te dragen wanneer ik in het openbaar ga spreken.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3615 gasten

donaties

doneer

Nederland
English