Nederland weer van ons

telegraafVP

 

telegraafp2p3

Zorg moet nationale topprioriteit worden

DEN HAAG Mensen in de zorg zijn onze steun en toeverlaat. Daarom wil de PVV een forse, structurele loonsverhoging voor hen. „Onze mensen in de zorg verdienen niet alleen een applaus, maar ook een forse structurele loonsverhoging”, aldus PVV-leider Geert Wilders.

Waardering heeft Wilders voor al die mensen die ervoor zorgen dat dierbaren weer beter worden. „Ze komen bij ons thuis als we verzorging nodig hebben na een operatie. Ze verplegen onze ouderen in onze verpleeghuizen. Ze halen ons op met de ambulance in geval van nood. We rekenen allemaal op ze. Deze mensen zijn goud waard.”

Naast loonsverhoging pleit de PVV-lijsttrekker voor een crisisreserve in de zorg. Dit team van reserveverpleegkundigen, reserveartsen, reserveondersteuners, reservebedden, reserveapparatuur en reserve gebouwen kan worden ingezet bij een volgende pandemie, of ramp, of terreuraanslag.

Daarnaast wil de PVV voldoende beschermingsmiddelen en apparatuur in eigen land maken en beheren. Verder moet het eigen risico uit het raam. Wilders: „Want we moeten nú investeren in de zorg.”

Islam staat haaks op vrijheid

DEN HAAG De PVV wil Nederland de-islamiseren. Dat wil de partij doen, omdat vrijheid volgens lijsttrekker Geert Wilders nooit gegarandeerd is. „We zullen het steeds opnieuw moeten verdedigen.”

De PVV is de enige partij die een visie heeft ontwikkeld om Nederland te de-islamiseren. Bijvoorbeeld door het verbieden van het verspreiden van de islamitische ideologie, een allesomvattend systeem dat ieder aspect van het menselijk bestaan bepaalt. In zowel persoonlijke zin, als in politieke en juridische zin. De islam staat volgens Wilders haaks op vrijheid. „We beginnen met het sluiten van de grenzen voor alle asielzoekers en migranten uit islamitische landen. Genoeg is genoeg.”

Daarnaast vindt de partij het ’uiterst belangrijk’ om in te zetten op remigratie. Na intrekking van hun verblijfsvergunning of – in geval van een dubbele nationaliteit – het Nederlanderschap, worden criminelen uitgezet. Ook wordt het verblijfsrecht van Syriërs ingetrokken.

Bovendien wordt vrijwillige remigratie bevorderd. „Tegen al die Nederlandse moslims die de islamitische regels belangrijker vinden dan de Nederlandse wetten, zeggen we: vertrek maar naar een islamitisch land, als je volgens de regels van de islam en sharia wilt leven. Nederland is van ons!”

Trots op vlag
Nederland, ons mooie Nederland. In honderden jaren ontstaan uit een gevecht met de zee, en groot geworden met een cultuur gebaseerd op Joods-christelijke en humanistische tradities. Wij houden van Nederland, van onze eigen cultuur, identiteit en tradities. Het beschermen van de Nederlandse cultuur komt bij de PVV altijd op de eerste plaats, daar is geen discussie over mogelijk.

Helaas ontstaat er een samenleving waarbij Nederlanders zélf worden achtergesteld en gediscrimineerd. Kijk naar sociale huurwoningen, die met voorrang naar statushouders gaan. Of naar ’positieve discriminatie’, waardoor autochtone Nederlanders minder kans maken op de arbeidsmarkt. Het lijkt de laatste jaren alsof er helemaal niets meer deugt van onze cultuur. Een links-liberale golf van haat overspoelt de samenleving, van de media tot het onderwijs.

Elke dag fungeert de publieke omroep als doorgeefluik van haat richting alles wat Nederlands is. Gevaarlijke actiegroepen als Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet krijgen met hun ’woordkunstenaars’ alle ruimte om te schreeuwen dat Nederland een racistisch land is, dat Nederlanders racisten zijn. Of het gaat om onze geschiedenis: fout. Om standbeelden van zeehelden: fout. Straatnamen: ook fout. Nederland is beter af zonder publieke omroep.

Het onderwijs moet ruim aandacht geven aan de verworven westerse vrijheden. Om ons Nederlandse karakter te benadrukken zal op scholen dagelijks de Nederlandse vlag worden gehesen. We zijn trots op onze vlag, net zoals we trots zijn op onze tradities. We vieren Sinterklaas mét Zwarte Piet, vieren Pasen en Kerstmis en laten ons geen racisme en discriminatie aanpraten door lieden die Nederland liever nog vandaag dan morgen willen opheffen. Nederland, het enige vaderland dat we hebben, is het waard om voor te vechten.

Meer geld in de portemonnee
DEN HAAG Om de overheidsfinanciën op orde te brengen, gaat de PVV niet bezuinigen. Ook de belastingen zullen absoluut niet worden verhoogd.
We gaan de economie juist aanjagen door te investeren. En door consumptie te stimuleren. Bedrijven kunnen zolang dat nodig is, blijven rekenen op volledige steun. We verlagen de huren, de btw op boodschappen en de energierekening. Ook schaffen we het eigen risico in de zorg af. We willen dat mensen meer vrij te besteden hebben.

Stimuleren
Dat is goed voor iedereen. Zowel voor de consumenten en bedrijven als voor de schatkist. Door consumptie te stimuleren, gaan bedrijven meer omzet draaien en worden meer banen behouden of zelfs gecreëerd.

Dit betekent minder werklozen en minder uitkeringen. Maar meer omzet voor bedrijven betekent ook meer belastinginkomsten voor de overheid. Zo wil de PVV economisch uit de schulden groeien met lagere lasten.

Natuurlijk investeren we structureel in de zorg, met meer handen aan het bed. En in de politie met meer blauw op straat. Voor een betere beloning voor onze zorghelden en onze leraren maken we geld vrij. Door te stoppen met miljarden over te maken naar het buitenland en te stoppen met miljarden te verspillen aan andere linkse hobby’s, betalen we deze extra investeringen in Nederland.

Ook gaan we de miljarden die elk jaar worden verkwanseld aan ontwikkelingshulp, immigratie en asielzoekers, aan windmolens, klimaatbeleid en subsidies anders besteden. We stoppen met die verspilling en investeren in onze eigen mensen, onze eigen bedrijven en in onze eigen economie en publieke sector. Nederland weer opbouwen. En sterker maken dan ooit tevoren!

PVV-vrouwen in de voorhoede
DEN HAAG Drie vrouwen bestieren bij de PVV drie portefeuilles die topprioriteit zijn voor de partij. Partijleider Geert Wilders is trots op ze en vroeg ze in een anderhalvemeter-interview in de imposante Handelingenkamer van de Tweede Kamer naar hun drijfveren en ervaringen als PVV-Kamerleden.

Vicky Maeijer verzet zich als Kamerlid tegen Brusselse bemoeizucht en verspilling, Fleur Agema heeft de in coronatijd de nóg belangrijker geworden zorgportefeuille onder haar hoede en Lilian Helder weet alles van politie en veiligheid.

Vicky, veel partijen zeggen - eigenlijk een beetje ondemocratisch - we gaan niet met de PVV regeren. Wat zeg jij daarover tegen de lezers van De Telegraaf vandaag?
Vicky Maeijer: „Dat is natuurlijk waanzin. Mensen moeten nog gaan kiezen. Ik denk dat de enige oproep die wij moeten doen is: ga stemmen. Als je echt iets wilt veranderen op het gebied van veiligheid, onze zorg, de EU, migratie, et cetera: ga stemmen. Rutte geeft miljarden aan het buitenland en aan de Europese Unie. Die miljarden moeten in Nederland geïnvesteerd worden. En als de kiezer de PVV groot maakt, kunnen andere partijen niet om ons heen.”

Stel, je bent minister van Volksgezondheid. Wat ga je anders doen, Fleur?
Fleur Agema: „Investeren in de zorg. Natuurlijk in de verpleeghuizen, maar wat de coronacrisis ook heeft laten zien, is dat echt geïnvesteerd moet worden in de ziekenhuiszorg: gebouwen, mensen, spullen, alles.”

Jouw ouders hadden vroeger een kroeg. Nu heeft de horeca het afgelopen jaar een ontzettend moeilijke tijd gehad. Hoe zou het anders kunnen?
Fleur Agema: „Mijn hart huilt als ik al die bedrijven zie die met bloed, zweet en tranen zijn opgebouwd. Die zijn dicht, terwijl ze zich wel aan alle coronaregels kunnen houden. Rutte doet te weinig en dat stoort me. Ik vind: gedwongen 100 procent gesloten = 100 procent vergoed worden.”

Lilian, in ons verkiezingsprogramma staat, dat politiebureaus weer in de wijk moeten komen. Waarom is dat zo belangrijk?
Lilian Helder: „Een politiebureau is eigenlijk net een ziekenhuis. Je hebt het misschien nooit nodig, maar toch moet het er wel zijn. Als je in nood bent of aangifte wilt doen, moet je niet drie steden verder moeten reizen. Of nog erger; het digitaal moeten doen. Slachtoffers zijn in de stress, zijn beroofd of soms zelfs mishandeld. Dan wil je naar het politiebureau. Daar wil je koffie krijgen, je verhaal kunnen doen en er zeker van zijn dat er voldoende agenten zijn, die je kunnen helpen. Politiebureaus terug in de wijken is cruciaal.”

Vicky, je bent geboren in Rotterdam. Kun jij aangeven waarom ook voor Zuid-Holland een grote PVV zo belangrijk is?
Vicky Maeijer: „Geboren in Rotterdam-Zuid welteverstaan! En als je nu teruggaat naar die wijk, dan is dat een wijk geworden die we niet meer herkennen als Nederland. We moeten ons eigen Nederland en Zuid-Holland weer kunnen herkennen in de wijken en straten.”

Lilian, Venlo, stiekem toch een beetje de mooiste plek van Nederland. Waarom in Venlo een grote PVV?
Lilian Helder: „Limburg is prachtig en echt een grensprovincie. Je moet echter wel weten wie je binnen laat, zodat je je thuis kunt blijven voelen waar je woont.”

Fleur, Je kent in Noord-Holland zowel de steden als de dorpen, van Volendam tot Amsterdam. Waarom is Noord-Holland zo belangrijk?
Fleur Agema: „Het hele landschap met koeien kun je doorkruisen op kleine slootjes als het goed gevroren heeft. En dan zie ik de Noord-Hollander. Die heeft altijd keihard gewerkt. Er zijn veel kleine zelfstandig ondernemers, loodgieters en mensen in de bouw. Ik hoop dat die mensen straks overtuigd op de PVV gaan stemmen, zodat we Nederland weer kunnen opbouwen en sterker maken dan ooit tevoren.”

TOP 5
SLECHT NIEUWS
10 JAAR RUTTE

1. Zo’n 750.000 niet westerse immigranten tot Nederland toegelaten

2. Met 1 pennenstreek honderd miljard euro weggegeven aan Brussel en Zuid Europa

3. Zinloos klimaatbeleid zadelt ons op met hoge energierekening, waterpompen en windmolens

4. Belofte dat iedereen in Nederland er financieel fors op vooruit gaat is nooit nagekomen

5. Corona crisis gemanaged als ontwikkelingsland waarbij Nederland als laatste van Europa begon met vaccineren

REKEN AF MET RUTTE

Lees de verkiezingskrant van de PVV in de Telegraaf vandaag, klik hier.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4795 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English