Nederland weer van ons

"De onderhandelaars hebben zich in de luren laten leggen in de valse hoop dat Iran dankzij de deal zal veranderen in een beschaafd land.
Dat is waanzin: dat gaat niet gebeuren", aldus PVV-buitenlandwoordvoerder Raymond de Roon:
"De ayatollah's zijn steeds blijven hameren op de vernietiging van Israël en de Joden en op hun vijandbeeld tegen het Westen en alle vrijheden die ons dierbaar moeten zijn. Het is idioot om te denken dat zij afzien van een kernwapen. De ontwikkeling van raketten die dat wapen kunnen afleveren, gaat ook gewoon door. Dat laat deze flut-deal ook gewoon toe".

De Roon voegt daar nog aan toe:
" Iran was de afgelopen jaren onbetrouwbaar en niet oprecht toen het informatie moest vertrekken over het nucleaire programma. Er is geen afdwingbaar inspectieregime noch een uitvoerbaar protocol om de druk weer op te voeren als blijkt dat Iran de boel belazert. Iran zal het kernwapen nu sneller kunnen realiseren dan de wereld een effectief sanctieregime zou kunnen herinvoeren. Iran zal zich er door dreigementen niet meer van af laten houden maar de wereld voor een voldongen feit plaatsen. Dat kan nu, dankzij opheffing van de handelsbeperkingen en vrijgave van bevroren tegoeden."

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3220 gasten

donaties

doneer

Nederland
English