Nederland weer van ons

Schriftelijke Vragen van het lid Helder (PVV) aan de staatsecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht dat Samir A. begin september vrijkomt (*).

1.)
Kent u dit bericht en klopt het wat hierin vermeld wordt?

2.)
Bent u met de PVV van mening dat deze levensgevaarlijke terrorist van wie de kans op herhaling enorm is en om die reden een groot gevaar vormt voor alle Nederlanders, niet voorwaardelijk in vrijheid gesteld mag worden? Zo nee, waarom niet? Zo ja, welke maatregelen gaat u nemen om deze beslissing van de Rechtbank Rotterdam terug te draaien?

3.)
Bent u bereid er alles aan te doen om te voorkomen dat deze terrorist met een potje geld van de staat naar het buitenland vertrekt? Zo nee, waarom niet?

4.)
Bent u met de PVV van mening dat u als staatssecretaris nu eens een keer kleur moet bekennen en de Nederlandse bevolking moet laten weten of u zich achter een uitspraak van de rechter gaat verschuilen of dat u laat zien dat u een vent bent en er alles aan gaat doen om de terrorist Samir Azzouz achter slot en grendel te krijgen? Zo nee, waarom niet?

5.) Bent u bereid per direct maatregelen te nemen zodat in de toekomst dergelijke gevaarlijke terroristen nooit meer op vrije voeten kunnen komen? Zo nee, waarom niet? Zo ja, welke maatregelen gaat u nemen en per wanneer?

(*) Lees hier het bericht op NU.nl     

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3840 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties