Nederland weer van ons

Vragen van het lid Helder ( PVV ) aan de minister van veiligheid en justitie over bange agenten die terreurverdachten met een meldplicht weren uit politiebureaus uit angst voor aanslagen.

1.)
Kent u het bericht:'Bange agenten houden politiebureau op slot' (*)?

2.)
Klopt het dat terreurverdachten met een meldplicht zich via de intercom moeten melden omdat de politie na de aanslagen in parijs ook bang is doelwit te worden?

3.)
Klopt het dat de politie de verdachten heeft ingedeeld in categorie├źn, wie als gevaarlijk wordt beschouwd het bureau niet meer inkomt en een tussencategorie eerst gefouilleerd wordt?

4.)
Als de politie bepaalde personen dusdanig gevaarlijk acht, wat doen deze verdachten dan uberhaubt buiten de gevangenis?

5.)
Bent u met de PVV van mening dat de bange politie deze terreurverdachten kan weren, maar de bange samenleving niet en dat de rechter dat niet doet namens hen?

6.)
Bent u nu nota bene de politie bang is en deze verdachten als een gevaar beschouwt eindelijk bereid administratieve detentie in te voeren en het belang van een veilige samenleving boven dat van terreurverdachten te stellen? Zo nee, waarom niet?

7.)
Bent u met de PVV van mening dat we deze gasten vooral moeten laten gaan om er vervolgens voor te zorgen dat zij nooit meer een voet op Nederlandse bodem zetten? Zo nee waarom niet?

(*) http://m.ad.nl/ad/m/nl/1012/Nederland/article/detail/3854607/2015/02/19/Bange-agenten-houden-politiebureau-op-slot.dhtml?originatingNavigationItemId=5585

 

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4540 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties