Nederland weer van ons

1.)
Kent u het bericht “Jeugdbendes veroorzaken megaschade”? (*) Klopt de inhoud?

2.)
Bent u bekend met de meermalen gedane belofte van uw voorganger, de heer Opstelten, inhoudende dat de jeugdbendes onder zijn ministerschap “van de straat zouden worden gehaald”? Waarom is die belofte nog niet ingelost?

3.)
Bent u het met de PVV eens dat deze problematiek per direct opgelost moet worden, omdat dit de maatschappij vele miljoenen per jaar kost? Zo ja, wat gaat u doen?

4.)
Bent u het met de PVV eens dat de softe aanpak van deze criminele/overlastgevende “kansenparels” niet werkt en dat er veel strenger opgetreden moet worden? Zo nee, waarom niet?

5.)
Hoe is het mogelijk dat jonge criminelen een uitkering krijgen en dat er “belastinginkomsten worden misgelopen”?

6.)
Als deze jonge criminelen/overlastgevers geen financieel verhaal bieden, waarom wordt de rekening dat niet bij de ouders gelegd? Bent u het met de PVV eens dat ouders verantwoordelijk zijn voor het gedrag van hun kinderen? Zo ja, wat gaat u hier aan doen?

7.)
Als deze jonge criminelen/overlastgevers een dubbele nationaliteit hebben, bent u het dan met de PVV eens dat zij na een veroordeling en het uitzitten van hun evt. straf de Nederlandse nationaliteit moeten verliezen en uitgezet moeten worden
naar het land van herkomst, dan wel het land van herkomst van de ouders, al dan niet met het hele gezin dat verantwoordelijk is voor het gedrag van deze lieden? Zo nee, waarom niet?

* Jeugdbendes veroorzaken megaschade (AD, 6 maart 2017)

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 5100 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties