Nederland weer van ons

De Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Vrijheid heeft besloten om het debat met imams, vertegenwoordigers van moslimorganisaties en inwoners van Gouda en omstreken op 16 mei in Waddinxveen af te gelasten.

Geert Wilders is bedroefd om het feit dat de moslimgemeenschap maandenlang om een debat heeft geschreeuwd, maar dat zij, wanneer de kans daar is, de confrontatie niet aandurft. Ondanks herhaaldelijke oproepen in de landelijke en lokale media hebben slechts een handvol moslims zich aangemeld voor het debat. Daarnaast toonden de zes uitgenodigde imams en de Goudse PvdA-wethouder Suijker hun lafheid aan door het debat te weigeren met de PVV-fractie. 

Er is daardoor een te kleine basis om een constructief en open debat te houden over de reële gevaren van de islamisering van Nederland en de falende immigratie- en integratiepolitiek van de afgelopen decennia en het effect daarvan op lokaal niveau.

De Tweede Kamerfractie van de PVV beraadt zich op andere manieren om toch in debat te kunnen treden met moslims en hardwerkende burgers die op lokaal vlak de islamisering in het dagelijks leven ervaren en de last van de massa-immigratie moeten dragen.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 5480 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English