Nederland weer van ons

De Partij voor de Vrijheid stelt vandaag in de Tweede Kamer voor een landelijk onderzoek te houden naar psychische problemen onder allochtonen. De PVV doet dit na aanhoudende berichten hieromtrent.

Zo zijn er berichten dat tachtig procent van de kinderen in het speciaal onderwijs in Amsterdam Turks of Marokkaans is. Daarnaast is er een ouder onderzoek dat stelt dat 1 op de 5 allochtonen een verstandelijke handicap heeft.

Onderwijs-woordvoerder Martin Bosma: “Als dat waar is dan hebben we een mega-probleem, vooral in onze grote steden. Staatssecretaris Dijksma wilde eerder niet ingaan op mijn verzoek een onderzoek te doen. Maar nu gaat de gemeente Amsterdam wel onderzoek doen naar psychische stoornissen van de reljeugd. Dit na uitspraken van Marcouch dat de helft van de harde kern van allochtonen probleemjongeren psychische problemen heeft. Waarom ontkennen de multiculturalisten in Den Haag de problemen? Er lopen wandelende bommen rond in onze steden en het is nu van belang dat we weten hoeveel het er zijn.”

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2260 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties