Skip to main content

Debat over de uitkomsten van de Europese Top van 15 en 16 december 2016

Voorzitter,

U moet het mij niet kwalijk nemen als ik de MP vandaag NIET feliciteer. Hij staat hier met het gebruikelijke zelfvertrouwen, met de uitstraling van hoop en optimisme die we van hem gewend zijn, met branie zelfs, want zoals hij zelf zei: er moest iets groots en belangrijks gebeuren in Brussel. En daar heeft hij gelijk in gekregen voorzitter. Er is iets groots en belangrijks gebeurd. Er is verraad gepleegd. De MP heeft een groot en belangrijk verraad gepleegd aan de kiezer, aan de 2,5 miljoen kiezers die het heel belangrijk vonden om die dag van het referendum naar de stembus te gaan.

Waarom gingen de kiezers massaal naar de stembus die dag? Omdat ze ongerust zijn over de ondemocratische EU, over het Europarlement dat geen parlement is, maar een stemmachine, bevolkt door eurofielen die op haast religieuze wijze maar één kant op willen: MEER EU, MEER federalisering, op weg naar die ene Verenigde Staten van Europa, onder leiding van hysterische politici zoals Verhofstadt en Van Baalen; op weg naar een Unie waarin Nederland is gemarginaliseerd tot een onbeduidende provincie aan de rand van het continent. Een provincie die WEL de grootste nettobetaler is, een provincie die gedwongen wordt, zonder dat daar echte democratische controle op is, tot massieve afdrachten, geld, van welvaart, van de eigen banen, en zelfs van welzijn; een provincie die haar eigen grenzen niet mag bewaken, die niet mag bepalen welke gasten WEL en welke NIET worden opgenomen, een provincie die wel geld moet ophoesten om een massieve vloed van islam in ons land te faciliteren, met alle gevaren van dien; de terreur die ons continent overspoelt, de gevaren voor onze dochters, voor onze veiligheid, voor onze cultuur, waarin met de sluipende islamisering zelfs het Kerstfeest wordt verdacht gemaakt en gecorrumpeerd, in navolging van de culturele moord op Zwarte Piet. DAT is de verontrusting van de burger voorzitter.

Een “Triomf”. Zo werd de verbale acrobatiek van de MP gekarakteriseerd door een krant in Nederland. Dat zegt veel over de vervreemding waaraan ook de media lijden voorzitter. De regeringspartijen en de zogenaamde oppositiepartijen en in de slipstream van al deze elite-partijen ook de media, de knechten van de macht; ze zijn totaal vervreemd van de burger. Dit kenschetsen als een “triomf” kan alleen als je een meeloper bent, een fellow traveler, een nuttige idioot die bereid is de kiezer te negeren, te verraden, om het radicale experiment EU in stand te houden, tegen het gezond verstand in dat zegt dat de EU geen duurzaam model is, omdat een EU zonder grenzen altijd leidt tot een vloed van gelukszoekers naar de landen met het beste sociaal verzekeringsstelsel zoals Nederland. Tegen de wil van het volk in dat met 61% een kristalhelder signaal gaf aan deze regering. Het signaal was: geen uitgebreid associatieverdrag met een arm, corrupt land aan de grens met Rusland, een land dat bovendien in een staat van burgeroorlog verkeert. DAT was de wens van de kiezer: TEGEN het associatieverdrag.

Ik eindig graag positief voorzitter. De partij voor de Vrijheid gaat door. We mogen DEZE slag om DIT associatieverdrag verloren hebben, maar de oorlog is nog lang niet voorbij. En die zullen wij winnen. Want wij staan aan de goede kant van de geschiedenis, de EU en haar broodprofeten aan de verkeerde kant. Want overal, overal komt de burger in opstand, overal komt het verzet op gang tegen de elite die zich verbeeldt de wil van de kiezer te moeten duiden, te moeten vertalen naar keuzes waar uiteindelijk de kosmopolitische elite beter van wordt en het volk onder lijdt. Dat is het schrijven op de muur dat de MP niet ziet, niet WIL zien omdat hij er blind voor is. Hoe stijfkoppiger de MP en zijn Europese elite zich gedragen, hoe harder hij de kiezer negeert die MINDER EU wil en juist niet MEER, hoe dichterbij een NEXIT komt.