feed-image RSS

Voorzitter,
Ik wil deze zaal met volksvertegenwoordigers een vraag voorleggen: Het is DE vraag over de komende verkiezingen: wilt u meer of minder Europese Unie?
Ik hoor niets, dus nogmaals: WILT U MEER OF MINDER EUROPESE UNIE?
Ik zal het antwoord wel geven voor de geachte afgevaardigden van het volk, bijna alle partijen in deze zaal willen MEER Europese Unie.
En als ik deze vraag zou stellen in een willekeurig cafe in Nederland zal het antwoord waarschijnlijk massaal luiden: MINDER!...MINDER!...MINDER!....

Lees meer

INBRENG BARRY MADLENER

Voorzitter,

Een klap in het gezicht van iedere democraat. Dat is de geannoteerde agenda van de komende Europese Raad. Een historisch stuk, want hier dreigt een historische fout te worden begaan. De Nederlandse bevolking wordt straal bedrogen. Voor de gek gehouden. Zonder het eerlijk te zeggen wordt Nederland stapje voor stapje een politieke unie in gerommeld.

Lees meer

Voorzitter. Richting de heer Pechtold: hij hecht eraan om ons steeds te herinneren aan het verlies van de eurosceptische partijen. Maar ik constateer toch ook dat zijn partij, de meest eurofiele partij in het parlement, gelukkig toch nog een stukje kleiner is dan de PVV. Misschien kan hij dat in zijn verdere betogen noemen.

Lees meer

DSC_7973

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties