feed-image RSS

Minister Ter Horst gebruikt onderzoek om mijn proces te beïnvloeden en de PVV te schaden

Kent de linkse kerk nog enige schaamte, nog ergens enig verlangen naar waarheid en oprechtheid? Het is moeilijk dat te zien na het uitkomen van het rapport Polarisatie en radicalisering in Nederland. Het is bijna pijnlijk te zien in welke bochten de linksen zich nu weer moeten wringen om hun haat te rechtvaardigen en hun stervende project nog van wat laatste zuurstof te voorzien.

Lees meer

De islam is hard op weg om de macht over te nemen in Nigeria, dat betogen de PVV Tweede Kamerleden Geert Wilders en Martin Bosma vandaag in een opinieartikel in het Reformatorisch Dagblad. Een islamitische machtsovername in Nigeria zal volgens de PVV'ers grote gevolgen hebben voor de toekomst van zowel Afrika als het Westen.

Lees meer

Het is een van de centrale leerstellingen van de linkse kerk: ‘land voor vrede’.

Dat zou een einde maken aan het conflict in het Midden-Oosten. Dezer dagen beleven we het definitieve einde van die wensdroom. Het Israëlische leger keerde zondag terug in Netzarim. Drie jaar geleden werden Netzarim en andere zogenaamde 'nederzettingen' verlaten in het kader van de disengagement. Die terugtrekking moest toen leiden tot vrede. Maar 5000 argumenten in de vorm van Kassam-raketten daalden neer op de bewoners van de Negev dat de realiteit anders ligt.

Klik hier voor het complete artikel op de website van de Volksrant |

An English version of this article can also be found on the website Gates of Vienna 
Click here for the English version: Land for Peace Doesn’t Work

martin-bosma

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties