Skip to main content

In de media - Opinie

Minder dan varkens - Column Wilders Geenstijl

Nieuwnieuws.nl - En weer was het raak. In Amsterdam werden twee homoseksuele mannen – zonder enige aanleiding – op straat mishandeld. Een of meerdere jongens uit een groep van zes allochtonen, waaronder vier Marokkanen, beledigden, bedreigden en spuwden en sloegen de twee mannen in het gezicht. Inmiddels lijkt er geen week voorbij te gaan zonder dat er nieuwe gevallen van homohaat aan het licht komen. Opvallend vaak zijn de daders Marokkaans. Eind mei werd een homoseksuele man door een groep van drie Marokkanen tegen de grond geslagen en in een vijver gegooid. Urenlang moest hij daar rondzwemmen terwijl hij bekogeld werd met stokken en takken. Een onvoorstelbare vernedering.

Volgens de officiële cijfers staat de teller van homohaatincidenten in Amsterdam dit jaar al op tien. Maar volgens de politie is het slechts het topje van de ijsberg omdat veel slachtoffers geen aangifte doen uit angst of uit schaamte. Regelmatig struinen Marokkanen bekende homo-ontmoetingsplaatsen af om mannen te beroven en volgens ooggetuigen worden elk weekend homo’s beledigd en bespuwd. Het is duidelijk dat dit haatgeweld wordt veroorzaakt door de manier waarop er binnen de islam wordt gedacht over homoseksualiteit: homo’s zijn nog minder dan varkens. Vanwege de islamitische ideologie en de politiek correcte naïevelingen die haar beschermen, lijken homo’s in ons land niet meer veilig. Wij moeten keihard terugvechten tegen het islamofascisme, en de daders moeten voor hun afschuwelijke daden keihard gestraft worden.

Deze straatterroristen moet worden bijgebracht dat hetero- en homoseksuelen in Nederland gelijke rechten hebben. Mijn collega Hero Brinkman en ik hebben minister Hirsch Ballin van Justitie daarom recent voorgesteld om de daders van homohaat als aanvullende straf darkrooms schoon te laten maken. De minister heeft inmiddels laten weten dat hij daar niets in ziet. Dit kabinet van kamergeleerden en salonsocialisten zal nu wel weer met een of ander geldverslindend geitenwollensokkenproject op de proppen komen. Dit kabinet heeft naïviteit tot kunst verheven.

En waar zijn de linkse partijen eigenlijk? De partijen die decennia vochten voor gelijke rechten van vrouwen en homo’s. Zij schitteren door afwezigheid. Zij durven de intolerantie, de haat en het geweld tegenover homo’s niet te benoemen, laat staan te veroordelen, omdat de islam de oorzaak van deze ellende is. En de islam is nu eenmaal het troetelkindje van links. De islam moet van de politieke elite alle ruimte krijgen, onder het mom van vrijheid van godsdienst. Een nu al historische vergissing. De islam verwerpt de idee van gelijke rechten voor vrouwen, homo’s en andersdenkenden. Het is dieptriest dat het clubje dat naar de naam D66 luistert homohaat alleen nog aan de kaak durft te stellen als conservatieve Polen en Russen zich hieraan schuldig maken. Maar als de haat en het geweld in eigen land plaatsvindt en terug te voeren is op de islam, dan heerst er bij deze schim uit het verleden een oorverdovende stilte. Hypocrieter bestaat niet. En minister Plasterk van Onderwijs is minstens zo laf. Tijdens een werkbezoek aan een school in Amsterdam zei een Marokkaanse jongen dat homo’s uit het raam moeten worden gegooid. De reactie van minister Plasterk was: “Ik heb er maar een grapje over gemaakt”. Een grapje! En dat zit dan in het kabinet met nota bene homo-emancipatiebeleid in zijn portefeuille…

Alles op alles moet worden gezet om de haat en het geweld tegenover homo’s uit te roeien. In de Islamitische Republiek Iran worden homo’s aan hijskranen opgehangen en in Nederland werd al een paar jaar geleden via de Al-Tawheed moskee in Amsterdam een islamitisch boek verspreid en aangeprezen waarin stond hoe homo’s behandeld moeten worden: “Dood hen! Zoek het hoogste gebouw in de buurt waarvan men ze vanaf het terras met het hoofd naar beneden gooit, vervolgens doodt men ze met stenen”.  Niet homo’s maar de Marokkanen die hen mishandelen zijn minder dan varkens.

  • Aangemaakt op .