Nederland weer van ons

De Nederlandse economie zal fors groeien als ons land de Europese Unie verlaat.
Dat is de uitkomst van een Brits onderzoek naar de NExit – het vertrek van Nederland uit de EU. Het onderzoek is verricht door onderzoeksbureau Capital Economics, winnaar van de Wolfson Prize, de belangrijkste onderscheiding voor economisch onderzoek na de Nobelprijs.

Elk Nederlands huishouden wordt in de komende twee decennia gemiddeld bijna 10.000 euro per jaar beter van NExit. Als we uit de EU stappen zal onze economie in 2024 10% groter zijn dan indien we in de EU blijven.

We besparen miljarden en moeten ons land niet langer kapot bezuinigen voor de Brusselse 3%-norm. We maken een eind aan de toeslagen en uitkeringen voor Roemenen en Bulgaren. We stoppen met het verschepen van geld naar Griekenland.

Geert Wilders: "Het rapport bewijst overduidelijk dat ons vertrek uit de EU een uitweg uit de crisis biedt. We kunnen Nederlands geld dan investeren in eigen land. We kunnen belastingen, BTW en accijnzen verlagen, zodat onze economie weer zuurstof krijgt."

Klik hier om een Nederlandstalige samenvatting van het rapport (PDF) te lezen

Klik hier om het hele Engelstalige rapport van Capital Economics (PDF) te lezen

Geert Wilders vat de unieke kansen van NExit samen in een videoboodschap opgenomen in de Rotterdamse haven – een plek waar, net als in de rest van Nederland, NExit zal leiden tot extra banen en extra groei.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4100 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English