Nederland weer van ons

PVV-leider Wilders roept premier Rutte op zijn rug recht te houden in de 'bed bad en brood'-discussie, uitgeprocedeerden geen enkele opvang meer te bieden maar ze met behulp van de marechaussee snel ons land uit te zetten en dus niet toe te geven aan de grillen van de PvdA.

Wilders: "Het aantal asielzoekers in ons land groeit enorm. Nederland kan dat absoluut niet aan en het blijven bieden van welke opvang dan ook aan uitgeprocedeerde asielzoekers zal een enorme extra aanzuigende werking hebben en tot gevolg hebben dat nog meer volksstammen uit het Midden-Oosten en Afrika ons land zullen weten te vinden."

"Geen opvang maar keihard inzetten op een rigoureuze uitzetting uit Nederland van uitgeprocedeerde asielzoekers. Zet hiervoor de vreemdelingenpolitie en de marechaussee in. Maak Nederland illegalenvrij. Met de PVV kan je dit regelen Mark, met de PvdA niet. Hou je rug nu eindelijk eens een keer recht en geef niet toe aan de grillen van de PvdA, een partij die meer van asielzoekers dan van Nederland houdt. Hoe eerder verkiezingen hoe beter!"

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 5125 gasten

donaties

doneer

Nederland
English