Nederland weer van ons

Bekijk hier de inbreng van Geert Wilders:

Bekijk hier de tweede termijn van Geert Wilders:

Vz, Het is een ongemakkelijke waarheid, maar het moet gezegd worden. We hebben het vandaag over een invasie. Een islamitische invasie van Europa, van Nederland.
Massa’s jonge mannen van rond de twintig met baarden trekken allah akbhar zingend door Europa.
Het is een invasie die onze welvaart, onze veiligheid, onze cultuur en identiteit bedreigt.

Het waardeloze papieren plan dat het kabinet eergisteren naar de Kamer heeft gestuurd lost de echte problemen waarmee we geconfronteerd worden niet op.

Feit is dat de grenzen wagenwijd open blijven staan.
Feit is dat er geen nationale grenscontroles komen en Schengen gewoon blijft bestaan,
Feit is dat we binnenkort bijna 10.000 extra asielzoekers in onze maag krijgen gesplitst, dankjewel VVD, bovenop de nu al rampzalige instroom van 1800 asielzoekers per week.
Feit is dat dit grapje ons miljarden gaat kosten aan opvang, uitkeringen, zorg etc.
Feit is dat we ook nog een keer 110 mln euro extra gaan betalen aan opvang in regio terwijl de Saoedi’s en de overige rijke golfstaten vrijwel niemand opvangen.
Feit is ook dat driekwart van de bootmigranten man is. Drie op de vier! Er zitten twee keer zoveel mannen als vrouwen in de Nederlandse asielzoekerscentra.

Daar sta je dan, in Rosmalen, met een zak vol ingezamelde knuffels en speelgoed, 500 volwassen mannen te verwelkomen. Het lijkt een tragische komedie, maar het is de bittere werkelijkheid.

Vz, opvang in de eigen regio is niets waard met open grenzen. De brief van het kabinet kan wat ons betreft dan ook linea recta de prullenbak in.
In de hele brief komt het woord terreur niet één keer voor. De islamitische staat stuurt duizenden terroristen mee tussen de migranten, zegt zelfs de baas van Eurojust.
Jihadisten, terroristen lopen nu al rond in Europa, klaar om een islamitische terreuraanslag te plegen. Eenmaal in het Schengengebied kunnen ze zo de trein nemen naar Nederland. Hier heeft het kabinet nog geen begin van een antwoord op. Ze zwijgen erover, negeren het probleem, wachtend op de volgende aanslag.

We moeten de Nederlandse grenzen sluiten en asielzoekers terugsturen.
Laat ze naar de steenrijke golfstaten gaan, die nu niets doen.
Zoals Dubai, waar de politie rondrijdt in Ferrari’s.
Of zoals Saoedi-Arabië, dat op 2 uur rijden van de Syrische grens ligt. In plaats van vluchtelingen op te vangen, wil het moskeeën bouwen in Europa, terwijl in Mekka een permanent tentenkamp klaar ligt waar tienduizenden asielzoekers onmiddellijk terecht kunnen.
Het is hun regio, hun volk, ze hebben hetzelfde geloof, dezelfde cultuur, laat hun de mensen maar opvangen.

Vz, Het mag dan een ongemakkelijke waarheid zijn, steeds meer Nederlanders zien het in.
Meer dan de helft zegt nee tegen extra asielzoekers. Twee derde van de Nederlanders zegt voer de grenscontroles weer in. Zelfs een meerderheid van de PvdA- en SP-kiezers zegt dit!
De asieltsunami kost ons miljarden. Geld dat we keihard nodig hebben voor onze eigen mensen, zoals onze ouderen.
Hou op met het bouwen van asielzoekerscentra in heel Nederland. Kies voor uw eigen land en voor de Nederlanders zeg ik tegen de premier. Sluit de Nederlandse grenzen. Genoeg is genoeg.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4230 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English