Vragen van de leden Wilders en Bontes (beiden PVV) aan de Minister-President, Minister van Algemene Zaken en de  Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken.

1.)
Heeft u kennisgenomen van het bericht  “Brussel wil meer geld van EU-lidstaten”(*)

2.)
Deelt u onze mening dat het krankzinnig is dat in een tijd van economische crisis, waarin Nederlandse burgers al keihard door u en uw Kunduz-vrienden gepakt worden, de ongekozen eurocraten in Brussel om nog meer geld vragen? Zo neen, waarom niet?

3.)
Heeft u er lol in miljarden over balk te smijten naar corrupte zuid-europese landen en failliete banken en ook nog eens regeringsleider van een land te zijn dat de grootste netto-betaler van Europa is? Zo ja, realiseert u zich dat het lachen u snel zal vergaan?

4.)
Wilt u als het gaat om de financiële bijdrage aan de EU de geschiedenisboekjes ingaan als een Thatcher of als een eurofiel? Indien als een Thatcher, bent u dan bereid met uw VVD-tasje op tafel te slaan en onze gehele financiële bijdrage aan de EU met vele miljarden extra te verlagen danwel geheel te stoppen en het daarmee bespaarde geld te gebruiken om de lasten van de Nederlandse burgers te verlagen?

(*) http://www.telegraaf.nl/buitenland/12624798/__Brussel_wil_meer_geld__.html