Beste vrienden,

Heeft u ook meer dan genoeg van de steekpartijen op scholen, van de aanvallen op agenten en ambulance-personeel, van het tuig dat onze steden, wijken en dorpen onveilig maakt? Heeft u het ook helemaal gehad met de torenhoge belastingen, premies en accijnzen, de falende thuiszorg, de ellenlange files, de enorme papierwinkel voor ondernemers en de voortdurende immigratie uit moslimlanden? Ik wel.

Ik doe het met een zekere schroom, maar ik wil u vandaag om een gunst vragen. Het gaat goed met de Partij voor de Vrijheid! Net een jaar geleden behaalde de PVV bij de Tweede Kamerverkiezingen negen zetels, en sindsdien staan we aan het front in de Tweede Kamer. Hier zetten wij ons elke dag in voor een beter Nederland. Hier vechten wij voor lagere belastingen, voor de menselijke maat in de zorg en het onderwijs, voor een harde aanpak van de misdaad en natuurlijk voor een streng immigratiebeleid.

In het verleden heeft u mij mogelijk al geholpen met een donatie. U was toen een van de pioniers die mij hielp. Met uw geld konden wij bijvoorbeeld onze grandioze verkiezingswinst boeken. De posters, de pamfletten, de spotjes konden wij dankzij u betalen. Uw donatie zorgde ervoor dat wij u vandaag mogen vertegenwoordigen in de Tweede Kamer.

Nu is het tijd om door te pakken. Sinds kort bestaat de Stichting Vrienden van de PVV. Met die stichting gaan we onze strijd verder uitbouwen. We willen bijeenkomsten in het land organiseren en campagnespotjes maken om ons eerlijke, duidelijke geluid meer onder de aandacht te brengen. Er moet een campagnefonds gevormd worden en verder zijn er heel veel kleine uitgaven. En om eerlijk te zijn: de bodem van de kas is in zicht en subsidie willen we niet.

Ik zei het al: ik doe het met een zekere schroom. Maar ik doe het omdat ik er honderd procent achter sta en met mijn hele hart voor de goede zaak ga. Dat kan ik niet alleen. De PVV-fractie heeft alleen een stem in Den Haag als u achter ons staat.

Wilt u mij helpen? Dat kan, door het storten van een bedrag op bankrekening NL98 INGB 0670 4723 44, ten name van de Stichting Vrienden van de PVV, te Den Haag.

Ik dank u voor uw steun en wens u alvast fijne feestdagen toe.

Met hartelijke groet,

Geert Wilders