feed-image RSS

Schriftelijke vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over mogelijke marginalisering van Assyriers in Koerdisch gebied in Irak:

1.)
Heeft u kennis genomen van de benoeming van een islamitische Koerd tot burgemeester van een van oudsher christelijke gemeente (*)?

Lees meer

De PVV is zeer bezorgd over het bericht dat Turkije de Turkse NAVO-militairen heeft opgedragen om ex-collega’s te bespioneren. De PVV eist opheldering van minister Koenders en heeft Kamervragen gesteld.

PVV-Kamerlid Raymond de Roon: “Ik wil precies weten wat de feiten zijn en of de NAVO onderzoek doet naar deze Stasi-praktijken. Ook hoor ik graag of Erdogan meer van dit soort spionagebevelen heeft uitgevaardigd. Alle feiten moeten op tafel.”

Als blijkt dat Turkse NAVO-militairen in Nederland spioneren moeten ze direct het land worden uitgezet. “Dat is het minste dat moet gebeuren. Liever nog zien we dat Turkije uit het NAVO-bondgenootschap wordt gegooid. Het aantal incidenten rond Turkije loopt de spuigaten uit,” aldus De Roon.

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de Minister van Buitenlandse Zaken over de Turkse legerleiding die Turkse NAVO-militairen tot spionage beveelt:

1.)
Kent u het bericht dat de Turkse legerleiding Turkse militairen op NAVO-vestigingen opgedragen heeft ex-collega’s te bespioneren(*)?

Lees meer

Vragen van de leden De Roon, de Graaf en Wilders (allen PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken, de minister van Veiligheid en Justitie en de minister van Binnenlandse Zaken over “beschermde identiteit voor
teruggekeerde Zweedse jihadisten”:

1.)
Klopt de berichtgeving dat teruggekeerde Zweedse jihadisten een beschermde identiteit krijgen om hun “reïntegratie in de samenleving te bevorderen” (*)? Hoeveel personen betreft dit?

Lees meer

raymond-de-roon

donaties

doneer

Nederland
English