Inbreng Geert Wilders debat over de Teevendeal

Om u van deze nieuwsbrief af te melden bezoek deze link
Bekijk de nieuwsbrief online als deze hieronder niet goed te lezen is.
nb1 nb logo
nb2PVV-Nieuwsbrief nb3
 

debat26jan2017Klik op de foto om de video van de inbreng te bekijken

Voorzitter,

Daar staan we weer. Het zoveelste debat na het zoveelste incident met deze falende premier en blunderende minister van Veiligheid en Justitie.

En het wordt er allemaal niet fraaier op. Na een geheime deal met een drugsbaron en topcrimineel, na het wegmoffelen van stukken via shredders, na het insinueren van complotten en na het meeschrijven aan persberichten, na het zelf op de stoel gaan zitten van de afgetreden politieke beunhaas en er vervolgens zelf een bende van te maken, de volgende onthullingen.

Onthullingen over de feitelijke inhoud van een nieuwe email van Kamerlid Van der Steur aan de toenmalige Minister van V&J. Niet alleen werden de bedragen op zijn bevel uit de tekst gefietst en aan de Kamer onthouden maar uit de woorden aan de kantlijn blijkt dat het Kamerlid Van der Steur om alles behalve adviezen ging. Het waren oekazes, het waren bevelen om zaken weg te halen en aan te passen. Zo schrijft hij: “Weghalen. Dit levert gedonder op! Aanpassen. Kwetsbaar. Niet onnodig naar de Minister trekken”. Zeer kwalijk Vz, de Minister had dit gedetailleerd en spontaan aan de Kamer moeten melden. Hij heeft dat nagelaten en koos opnieuw bewust voor het verdoezelen van de feiten.

Maar de grootste onmacht, de meeste mist, het belangrijkste falen zit niet bij Van der Steur maar bij de man zich nog even premier mag noemen, de heer Rutte. Ik zag hem een paar dagen geleden op televisie bij RTL Late Night met een gezicht van iemand die al zes weken kiespijn heeft onsamenhangende onzinteksten over de laatste onthullingen uitkramen. Een premier zonder regie. Een premier zonder gezag. Een premier die Nederland eeuwig zal herinneren van zijn leugens over duizend euro voor iedere Nederlander, geen geld meer voor de Grieken en handen af van de hypotheekrenteaftrek. En de premier die ons op dít dossier eerder wijsmaakt dat hij stukken niet had gelezen of toch wel maar met een boos oog. De premier die stukken twee keer ontving op zijn Ministerie, inclusief de bedragen, maar zegt ze nooit zelf te hebben gelezen. De premier die na zijn ontmoeting met drugshandelaar Rooie Ron in Amsterdam Zuid-Oost meteen in grote paniek met de heer Teeven belde om te checken of er inderdaad nog meer deals met criminelen waren die uit zouden kunnen lekken. De premier die volgens de onderzoeksjournalist Bas Haan al sinds 2014 wist dat het om een veel hoger bedrag ging maar dit nog steeds tot op de dag van vandaag ontkent.

En dan, alsof het nog niet gek genoeg is, ook nog het verhaal over de VVD-er Teeven die een medewerker van een andere fractie zou hebben bedreigd hier in de Tweede Kamer, ik citeer uit het boek: “hij raakt met zijn gezicht bijna dat van de medewerker, priemt zijn wijsvinger in diens borst en zegt ‘Jij krijgt spijt van de dag dat je geboren bent’. Einde citaat. Dat zijn maffiatoestanden, voorzitter. Maffiatoestanden.

Met dit derde debat zijn we echt in deel drie van de Godfather beland, de VVD is geen partij van Law and Order maar een maffiapartij van bedrog en intimidatie. En het gezag van Godfather Rutte wordt er met de dag slechter op, ondanks alle paardenhoofden die de VVD-ers als Opstelten, Teeven, Van Miltenburg en wie weet later vandaag ook Van der Steur in hun bed vinden.

Nederland gelooft deze premier niet meer. Uit een peiling van EenVandaag eergisteren bleek dat maar liefst 68% van de Nederlanders er niets van gelooft dat Rutte niet wist dat de Tweede Kamer onjuist werd geïnformeerd.

Steek die maar in uw zak meneer de Premier. U bent met stip de onbetrouwbaarste premier die Nederland in lange tijd heeft gekend.

Ik kan niet wachten tot 15 maart. En dat geldt ook voor miljoenen Nederlanders.
Hoe eerder dit kabinet van leugens en bedrog weg is, hoe beter.


Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

 

 


Adres Partij Voor de Vrijheid


Om u van deze nieuwsbrief af te melden bezoek deze link
Om uw gegevens te wijzigen bezoek deze link
© 2017 Partij voor de VrijheidWil je deze e-mail doorsturen naar een vriend of vriendin?
Klik op deze linken wij sturen namens u deze e-mail door.
Stuur het niet door via uw eigen mail, want het bericht bevat verwijzingen naar uw persoonlijke gegevens.