Vrienden en vriendinnen,

Kom ook demonstreren voor de vrijheid van meningsuiting!

Hartelijk dank aan al die mensen die zich aangemeld hebben om op 20 januari a.s. te komen demonstreren bij de rechtbank in Amsterdam; voor de vrijheid van meningsuiting en tegen het politieke proces!

Wij hebben veel aanmeldingen binnengekregen in de afgelopen 2 weken. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de hartwarmende reacties.

Dit is het moment om een duidelijk signaal af te geven aan de linkse elite dat wie aan de belangrijkste van onze vrijheden komt en politieke processen organiseert, een stap te ver gaat.

Laten we ervoor zorgen dat er straks veel mensen staan!

Meer informatie over de demonstratie op 20 januari a.s.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe het alsnog!
Klik hier als u mee wilt demonstreren op woensdag 20 januari a.s.


Twitter me!
 
Ik heb sinds deze week mijn account opnieuw geactiveerd op Twitter! Ik zal mijn best doen om deze te blijven updaten… ik ben benieuwd hoe lang ik het vol hou!


Interview in het AD

Afgelopen zaterdag heb ik een interview gegeven aan het Algemeen Dagblad. In het interview: “Ik ben qua denken een vrije vogel” praat ik over persoonlijke situaties van het afgelopen tijd, zoals mijn ontmoeting met meneer Hak (van de erwtjes en de worteltjes) en de schaarse privétijd die ik  heb.


Raymond de Roon: lijsttrekker Almere

Deze week maakte ik bekend dat Raymond de Roon de lijsttrekker voor de PVV in Almere is. Hij zal de lijst aanvoeren en samen met 15 andere kandidaten namens de PVV mee gaan doen aan verkiezingen in Almere. Hij is een ervaren en gedegen Kamerlid, als iemand van Almere een succes kan maken dan is hij het wel! Raymond zal zijn werk als lijsttrekker van Almere combineren met zijn werk in de Tweede Kamer.


Beste mensen,

Ik wens u allen prettige feestdagen en een voorspoedig, gezond en gelukkig 2010 ook namens alle PVV-Kamerleden en medewerkers.

Heel erg bedankt voor uw fantastische steun het afgelopen jaar. Wij kijken terug op een geslaagd 2009 en kijken uit naar een succesvol 2010!Met warme groeten,

Geert Wilders

 Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties