Vrienden en vriendinnen,


Volgende week woensdag, 20 januari, gaan we demonstreren!


Vanochtend was het dan zover. In een ijzige sfeer in een ijskoude rechtszaal met een Officier van Justitie die mij totaal negeerde hebben we bezwaar aangetekend tegen de dagvaarding op onder andere het punt van groepsbelediging. Het OM heeft de dagvaarding uitgebreid met aanzetten tot haat en discriminatie jegens niet-westerse allochtonen en/of Marokkanen. Het politieke proces is begonnen. 


Nogmaals dank ik iedereen voor de vele hartverwarmende reacties, en ze blijven binnenkomen! Heel veel mensen voelen aan dat het volgende week om iets wezenlijks gaat, dat het uiteindelijk de vrijheid van alle Nederlanders raakt. Ik heb het al eerder gezegd; het gaat niet zozeer om mij. Het gaat om de vrijheid van meningsuiting; onze belangrijkste vrijheid. Het gaat erom of we kritiek mogen leveren op een ideologie zonder het risico te lopen daarvoor veroordeeld te worden. Dat is de essentie. Kom daarom ook echt allemaal.

Zorg ervoor dat u er 20 januari uiterlijk om 8.30 uur bent; vanaf  8.00 uur gaan we ons verzamelen voor de ingang van de rechtbank.


Mocht u zich nog niet hebben aangemeld voor de demonstratie, doe dit dan alsnog! Mail mij uw naam en het aantal mensen met wie u komt.


Klik hier voor meer informatie over de demonstratie.

Ik hoop dat u mij allemaal komt steunen!

Groet,

Geert Wilders


Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties