Vrienden en vriendinnen,

2012 was een roerig jaar. Er kwam een einde aan de gedoogconstructie omdat de PVV niet bereid was Nederland kapot te bezuinigen omwille van het dictaat uit Brussel. Het was een jaar waarin Mark Rutte samen met Samsom een socialistisch akkoord sloot vol nivelleringsmaatregelen en belastingverhogingen. Daarbovenop gooien ze de zorg op de schop, wordt de hypotheekrenteaftrek beperkt en komt er een nieuw generaal pardon.

2013 wordt een jaar waarin het anders moet en anders kan. Ons mooie Nederland verdient beter. Hardwerkend Nederland verdient belastingverlaging in plaats van belastingverhoging. En onze ouderen en zieken hebben recht op goede zorg zonder een gepeperde rekening te krijgen.

2013 wordt het jaar waarin we het land in trekken voor een Moskeetour om te helpen de bouw van nieuwe moskeeën tegen te houden en de islamisering van ons mooie land tegen te gaan.

2013 wordt een jaar waarin we vechten voor een beter Nederland. Waarin we de vreselijke plannen van het kabinet van tafel proberen te krijgen. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij uw hulp bij nodig.

Een groot woord van dank namens ons allen, onze volksvertegenwoordigers in Tweede en Eerste Kamer, Provinciale Staten, gemeenteraden, Europees Parlement en onze medewerkers, aan iedereen die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen. We hopen in het komende jaar weer op u te kunnen rekenen, samen zetten we onze schouders er onder!

Namens alle PVV-verkozenen en hun medewerkers Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties