Beste vrienden van de Vrijheid,

Het nieuws wordt steeds slechter. De economie is vrijwel tot stilstand gekomen. Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen gesloten.

Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd. Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de dictaten van de EU. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.

Wij tekenen verzet aan. Werkend Nederland verdient belastingverlaging. Daarom start de Partij voor de Vrijheid een verzetstournee door heel Nederland. De PVV gaat in actie komen en wij roepen iedereen op mee te doen.

Gisteravond vertelde ik daar al iets over bij Nieuwsuur. Dat kunt u hier terugkijken. Vrijdag geven wij het startschot op het Binnenhof.

Ik hoop dat u allemaal meedoet. Dit is onze kans.

Groet,

Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties