Nederland weer van ons

Vz, voordat ik begin wil ik een mail voor te lezen van een boze burger. Anoniem. Deze mail spreekt boekdelen van hoe er in het land wordt gedacht over dit kabinet en het beleid.

Geachte Leden der Tweede Kamer ,

Nederland onderhoudt de hele wereld !!

Het is Godgeklaag met dit afbraak-kabinet....wat een stel huichelaars zitten er toch op het pluche. Nee....we moeten bezuinigen, belastingen omhoog, pensioenen naar beneden ....en jarenlang geen donder doen aan die Toeslagen fraude.

Dit volk is tot slaven geworden door Rutte II , we worden uitgezogen , onze welvaart wordt verkwanseld en wat doet Den Haag ..... nog even wat meer voor Sinterklaas spelen op Mali.
Meer als 80 miljoen gaat er de komende tijd naar toe , gratis, ons belastinggeld.

En nu nog even een kadootje van 12 miljoen EXTRA boven op de reeds toegezegde 80 miljoen !! Ja ...we weten het wel hé...die andere sinterklaas zit daar ...Bertje Koenders-VN gezant . Onze grote PvdA geldweggever. De geldlobby'er .

Dit kabinet is totaal de weg kwijt, politici liegen dat ze zwart zien, geven ons land weg aan Brussel en knechten het volk.

Wat een bestuur, wat een land. Kotsmisselijk !!!

En zo krijgen we er honderden per dag. Want mensen pikken het niet meer.

Toch wil ik ook de complimenten maken aan dit Kabinet. Nog nooit in de Vaderlandse geschiedenis, maar dan ook nog nooit, is het gelukt om in zo'n korte tijd een economie om zeep te helpen. Dat verdient werkelijk een groot compliment. Wellicht zelfs een plaats in het Guiness Book of Records.

Vandaag is het gehaktdag en waar gehakt wordt, vallen spaanders. Maar deze MP heeft zo lopen hakken op de economie dat er hele brokstukken vanaf sprongen. Even een paar feiten:

De Nederlandse economie kachelt zienderogen achteruit. En het kan haast geen toeval zijn dat de krimp in het 3e kwartaal van 2012 is ingezet, dus direct na het Kunduz-akkoord. We zitten sindsdien al 3 kwartalen in een recessie. Met dank aan onze Kunduz-vrienden. De aangekondigde belastingverhogingen, de BTW verhoging naar 21% en de aantasting van de hypotheekaftrek heeft de economie volledig op slot gedraaid.

De werkeloosheid is sinds mei 2012 met 165.000 toegenomen. Elke maand komen er bijna 20.000 werklozen bij. De teller staat op nu 650.000 werklozen (8,2%): een absoluut record met dank aan Premier Rutte.

De daling van de huizenprijzen is inmiddels opgelopen tot boven de 20% en daalt verder. Met dank aan Minister Blok wordt er geen huis meer verkocht.

De consumptie van huishoudens krimpt al 2 jaar (-2,1% Q1). Mensen hebben geen geld meer voor een nieuwe auto of dat nieuwe huis.
De omzet in de detailhandel en de bouw daalden fors en bedrijven investeren steeds minder (-12% Q1). Dit heeft alles met vertrouwen te maken! Elke maand sluiten bijna 1000 bedrijven hun deuren, met dank aan dit kabinet.

We zien hoe een financiële ramp zich voor onze ogen voltrekt. Maar het kabinet sluit haar ogen voor deze rampspoed. Het kabinet hoopt op groei en roept op tot consumptie. Koop dat huis, Koop die nieuwe auto roept onze Minister President met zijn roze bril. Een wanhoopskreet.
Maar met een lege portemonnee is het lastig consumeren.
Met een onverkoopbaar huis is het lastig verhuizen.

Het kabinet is duidelijk de weg kwijt. De enige houvast is de 3% norm uit Brussel; hier wordt aan vastgehouden alsof hun leven ervan af hangt.
Dit is niet alleen dom, maar zeer schadelijk tegelijkertijd. Schadelijk voor onze welvaart, onze economie, onze bedrijven en onze banen.

Dat het kabinet de weg kwijt is zien we ook aan de paniekerige zoektocht naar draagvlak. Het kabinet sluit het ene akkoord na het andere. Eigenlijk moeten anderen de crisis maar oplossen. Men weet het niet meer!
Het kabinet zoekt geen draagvlak; het kabinet zoekt hulp!

Het woonakkoord presenteert vol trots de Blok-hypotheek! U weet wel, dat is die hypotheek die geen starter wil hebben en die geen bank wil aanbieden. Wat een geklungel. De minister knutselt zelf een ingewikkeld en duur hypotheekproduct in elkaar; dat zelfs banken niet lusten.
In het akkoord gaan de huren met 4% extra omhoog. Nou, daar moeten we dan zogenaamd blij mee zijn; want het erger gekund!
Ook de lage btw op verbouwingen heeft nul-komma-nu effect.
Conclusie: Deze minister Blok is een blok aan het been voor de woningmarkt.

Het sociaal akkoord is een doekje voor het bloeden met een hoog theedrink gehalte. Met maar 1 doel om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Maar de afbraak van de WW en het ontslagrecht gaat gewoon door. Nou daar moeten we zogenaamd blij van worden, want het had erger gekund.
Het sociaal akkoord levert geen extra baan op, behalve het ambassadeursbaantje van Miriam Sterk.
En als de cijfers in september tegenvallen.........., ligt alles weer op tafel. Nee dat geeft vertrouwen!

Het zorgakkoord waardoor we opeens blij moeten zijn met een banenverlies van 50.000 i.p.v. 100.000 in de thuiszorg. En met 620 mln aan bezuiniging op de huishoudelijke hulp (i.p.v. 1100 mld (90%). Eerst wordt de hele huishoudelijke hulp geschrapt en daarna voor de helft. Nou, daar moeten we zogenaamd blij van woorden.
Dat schept pas vertrouwen!

Het Pensioenakkoord staat in de stijgers. Duidelijk is wel dat de afbraak van de pensioenopbouw nagenoeg geheel overeind blijft. Die 2,7 miljard bezuiniging is hard! De tijd dat burgers een fatsoenlijk pensioen kunnen opbouwen is definitief van de baan.

Eerst de hypotheekrenteaftrek, daarna de WW, ontslagbescherming en nu zijn de pensioenen aan de beurt. Dat schept vertrouwen!

Maar het ergste is nog, dat dit kabinet de Nederlandse economie kapot bezuinigt, de burgers als rijpe citroenen uitknijpt, maar tegelijkertijd het geld met bakken het raam uitgooit. Dat is onverteerbaar!
3,2 miljard naar Griekenland, 4,5 miljard naar het noodfonds, 4,3 miljard aan ontwikkelingshulp en elk jaar 7 miljard naar Brussel........
En als klap op de vuurpijl tekent onze minister van financiën gisteren een cheque van 500 mln omdat de zakkenvullers in Brussel 11,2 mld teveel geld hebben uitgegeven. Het moet niet gekker worden.
Nog geen 3 weken geleden werd nog gezegd "over my dead body" en eergisteren tekent de minister weer een cheque van een ½ miljard. Dat deze minister nog thuis durft te komen.......

Ook staat Nederland inmiddels voor bijna 200 miljard garant voor alle zwakke eurolanden en alle zombiebanken (150 mld noodfondsen, 47 mld IMF)! De garanties zijn inmiddels tot boven het ½ biljoen opgelopen. Hoe risicovol is dat?

Naast deze geldsmijterij en deze risicovolle garanties, nodigen we ook nog alle EU burgers uit om zich in Nederland te komen vestigen, om te komen profiteren van onze voorzieningen, om te komen eten uit onze staatsruif, en om onze banen in te pikken.
Inmiddels wonen er 300.000 Oost Europeanen in Nederland. En volgend jaar gaan de grenzen open voor 100.000-en Roemenen en Bulgaren.
Wat kost dat wel niet?
Die mensen krijgen allemaal uitkeringen (WW, AO, WWB), kinderbijslag, zorg, huisvesting en toeslagen, veel toeslagen.......
Hoe gaat de MP de grenzen dichthouden voor deze gelukszoekers!

We hebben ook gezien dat deze immigranten niet vies zijn van een beetje frauderen. Ze zien Nederland als één grote flappentap. Een retourtje Bulgarije - Nederland levert al snel 95 miljoen aan toeslagen op.
Ik ben bang dat als deze beerput helemaal opengaat, dit alleen nog maar het topje van de ijsberg is.

We worden bestolen waar we bijstaan!
Fraude met Voorlopige Teruggaven
Fraude met Zorgtoeslagen (overschrijding 1 miljard)
Fraude met Huurtoeslagen (50 miljoen)
Fraude met Kinderopvang Toeslag door gastouderbureaus
Fraude met Kinderbijslag en kindgebondenbudget
Fraude met Pgb's, met ziekenhuisdeclaraties (3-4 miljard)
Fraude met re-integratie gelden (1 mld aan subsidies wordt onvoldoende verantwoord)
Miljarden worden gestolen. De toeslagenpot wordt leeggeroofd en de verantwoordelijk bewindspersoon blijft gewoon op het pluche zitten.

De PVV wil dat ons belastinggeld goed wordt besteed. Mensen werken hier keihard voor en het is hun geld. Stop met geld wegpompen aan ontwikkelingshulp, subsidies en Europa, maar laat de burgers het geld weer besteden in eigen land, zodat de economie weer kan groeien en er weer banen komen.
Om uit de recessie te komen, zijn lastenverlagingen nodig: lagere belastingen, een lagere btw, lagere accijnzen, lagere huren; dat is wat we nodig hebben. Maar vooral: baas in eigen land.
Van Brussel moeten we miljarden overmaken naar Zuid-Europese landen en banken. Van Brussel moeten we volgend jaar honderdduizenden Bulgaren en Roemenen toelaten. Van Brussel moeten we solidair zijn en vooral niet zeuren.

Nederland is ziek, dood ziek.
Nederland drijft af naar het niveau van Zimbabwe met incompetente bestuurders die ons land kapot maken, weggeven en leeg laten roven".
Door een beleid van belastingverhoging zitten we voor het derde kwartaal in een recessie en ondertussen staan we toe dat Bulgaren en Polen onze toeslagenpot plunderen en als klap op de vuurpijl mogen we met 500 miljoen extra het gat in de hand van Brussel dichten.

Voorzitter, we zijn hier echt de weg volledig kwijt!

 

Lees ook de berichtgeving op Telegraaf.nl

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2820 gasten

donaties

doneer

Nederland
English