feed-image RSS

De PVV-fractie binnen de Tweede Kamer biedt nu een unieke kans om in het hart van de democratie mee te werken aan het formuleren van beleid met betrekking tot infrastructuur en waterstaat.

De PVV-fractie in de Tweede Kamer biedt nu een unieke kans voor een ervaren beleidsmedewerker die kan excelleren in een dynamisch team. Je werkt, in het hart van de democratie, mee aan meer veiligheid en gerechtigheid.

In verband met groei van de interne organisatie zoekt de PVV fractie binnen de Tweede Kamer een ervaren persvoorlichter.

Wat ga je doen?
In deze functie vertegenwoordig je primair de belangen van de Kamerleden en creëer je optimale werkomstandigheden tussen de media en de Kamerleden. Je onderhoudt de contacten met diverse (inter)nationale media, waarbij de telefoon de hele dag roodgloeiend kan staan. Je coördineert de interviewaanvragen en schrijft en redigeert informatief geschreven teksten ten behoeve van verschillende in te zetten media (flyers, persberichten, internet etc.) en correcte e-mailafhandeling.

Wie ben jij?
Je bent een PVV’er in hart en nieren en tot op het bot gemotiveerd om te knokken voor Nederland. Een veertigurige werkweek is niet veel voor jou, je bent een workaholic. Je hebt voldoende bekwaamheid om op seniorniveau binnen te komen. Dat betekent onder meer dat je, na een relevante opleiding, een zeer ruime praktijkervaring hebt opgedaan in een relevante omgeving.

Daarnaast ben je een ‘nieuwsjunky’. Wat inhoudt dat je al jaren alles wat met politiek te maken heeft, op de voet volgt en dat je altijd alles als eerste weet en doorziet. Je barst van de goede ideeën, je hebt een goed ontwikkeld politiek gevoel en ook niet onbelangrijk: je kunt schrijven. Je bent buitengewoon flexibel en volcontinu omschakelen tussen verschillende taken is geen enkel probleem. Verder ben je integer en discreet, werken in teamverband gaat je goed af.

Wat bieden wij?
De PVV biedt een zeer dynamische en afwisselende baan bij een Fractie die altijd in het nieuws is.
U werkt in een jong team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Een geweldige kans om vorm, richting en inhoud te geven aan het communicatiebeleid van de PVV Fractie.
De sfeer is informeel en collegiaal. Omdat de huidige interne organisatie relatief klein is, zijn de werklijnen kort.

Enthousiast?
Wij nodigen jou van harte uit om je sollicitatiebrief en CV te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.