Skip to main content

In de media - Interviews

Nieuw e-mailadres anti-islamsticker

Nadat Google het eerdere adres heeft geblokkeerd, is de anti-islamsticker vanaf nu te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We verzoeken iedereen die na 20 december een sticker heeft besteld opnieuw hun adresgegevens te mailen, zodat de sticker zo spoedig mogelijk verstuurd kan worden.

Lees hier meer informatie over de sticker en de vlag van waarheid en bevrijding
Lees hier het artikel op AD.nl
Lees hier het artikel op nu.nl

  • Aangemaakt op .

PVV: Geen miljarden voor Cyprus!

En weer mag Nederland de portemonnee trekken om een euroland te redden; dit keer Cyprus, een witwasparadijs in de Middellandse Zee. Dit eiland heeft met zijn veel te grote financiële sector jarenlang Russische oligarchen gefaciliteerd in het witwassen van geld.

"Het is te gek voor woorden dat dit corrupte land met miljarden van ons belastinggeld moet worden geholpen, terwijl in eigen land veel mensen het water tot aan de lippen staat. Mark Rutte speelt voor Sinterklaas in Europa, terwijl hij zijn eigen bevolking laat verzuipen.", aldus Teun van Dijck, financieel woordvoerder van de PVV. "Eerder hebben we met meer dan 425 miljard Griekenland, Portugal, Ierland en Spanje moeten helpen en nu staat de volgende in de rij. Dit houdt niet op... De euro is mislukt, en met deze geldsmijterij naar failliete eurolanden graven we ons eigen graf”, aldus van Dijck.

  • Aangemaakt op .

PVV eist voortbestaan papieren bus-, tram- en treinkaartje

De PVV zal vandaag in de Tweede Kamer pleiten voor het behoud van het papieren kaartje voor trein, tram, bus en metro.

PVV-Tweede Kamerlid Machiel de Graaf: "De ov-chipkaart heeft het ov duurder gemaakt, studenten zijn soms wel 100% meer kwijt, toeristen worden tegengewerkt en spontaan met het ov reizen is er straks niet meer bij. De chipkaart heeft alleen maar ellende opgeleverd!" De PVV stelt dat het behoud van het papieren kaartje de oplossing is, omdat iedereen dan weer goed bediend wordt. "De chipkaartmislukking los je niet op met nog meer van hetzelfde", aldus De Graaf.

  • Aangemaakt op .

PVV trekt het land in!

De Partij voor de Vrijheid gaat aanstaande zaterdag 8 september weer het land in!

Wie graag van nabij kennis wil maken met Geert Wilders en meerdere kandidaat-Kamerleden is dan ook van harte welkom!

Tilburg: vanaf 12.00 uur in de Heuvelstraat
Roermond: vanaf 14.15 uur over de markt en de Varkensmarkt/Steenweg

  • Aangemaakt op .

Rosenthal neemt afstand van OIC-oproep

Minister Uri Rosenthal (Buitenlandse Zaken) neemt afstand van een oproep van de Organisatie van Islamitische Conferentie (OIC) aan de Nederlandse regering om de ‘haatcampagne’ van PVV-leider Geert Wilders te stoppen.

Lees het hele bericht op Refdag.nl

  • Aangemaakt op .

Bat Ye’or on Geert Wilders’ Acquittal

A comment by Bat Ye’or

The acquittal of Geert Wilders has deeper meanings for Europe’s future than it appears at first glance. As Geert Wilders said: it is a victory for truth. But what does truth mean in international policy? Do we not see that in Eurabia the words ‘justice and peace’ are travesties for submission to injustice and terrorism?

Lees meer …Bat Ye’or on Geert Wilders’ Acquittal

  • Aangemaakt op .