Skip to main content

In de media - Interviews

Peiling: PVV met elf in gemeenteraad Rotterdam

Als er nu gemeenteraadsverkiezingen zouden zijn, krijgt de PVV van Geert Wilders 11 van de 45 zetels in de Rotterdamse gemeenteraad. Dat blijkt uit een peiling door het gratis dagblad Metro. "Ik ben hier echt heel blij mee," reageert Wilders, die wel een idee heeft waarom zoveel Rotterdammers zich achter de Partij voor de Vrijheid scharen. "Omdat de PVV een eerlijke echte volkspartij is, die opkomt voor Nederland en de gewone man en vrouw, de rug recht houdt en zegt waar het op staat."

Wilders laat de beslissing of de PVV daadwerkelijk mee zal doen aan Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen afhangen van het vinden van geschikte kandidaten. "We zijn druk bezig met het werven van geschikte kandidaten en het beoordelen daarvan."

Mensen die interesse hebben om namens de Partij voor de Vrijheid zitting te nemen in de gemeenteraad van Rotterdam, of andere gemeenten, kunnen een sollicitatie indienen via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook:
Elsevier: PVV doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen
De Pers: Wilders stoomt op naar gemeenten 

  • Aangemaakt op .