Skip to main content

In de media - Interviews

Wilders: 'Maximaal helft van elke straat allochtoon'

In het Algemeen Dagblad van vandaag komt Geert Wilders aan het woord over het voornemen van de PVV om deel te nemen aan gemeenteraadsverkiezingen in onder meer Rotterdam, Den Haag, Den Helder en Venlo. Hij verklaart dat, als het aan de PVV ligt, in de toekomst geen straat of wijk meer in meerderheid uit allochtonen bestaat. "Mensen voelen zich helemaal niet meer thuis in hun stad," aldus Wilders, die gedwongen verhuizingen daarbij uitsluit. "Wij zijn niet voor deportaties."

Of het daardwerkelijk tot deelname aan lokale verkiezingen komt is volgens de PVV-voorman afhankelijk van het vinden van voldoende geschikte kandidaten. "Dat is niet makkelijk. We hebben wat dat betreft nog een lange weg te gaan. En het staat of valt met goede kandidaten, we moeten toestanden als bij de LPF voorkomen. Straks zegt ene Hendriks iets wat niet mijn standpunt is. Dat kan niet. Mensen die op de lijst komen te staan, moeten capabel en loyaal zijn."

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook:
Algemeen Dagblad: Maximaal helft van elke straat allochtoon
Algemeen Dagbald: Wilders: Ook ideeën over parkeerbeleid

  • Aangemaakt op .