Skip to main content

In de media - Interviews

Gezocht: kandidaat-kamerleden - Advertentie in Telegraaf en NRC Handelsblad

GEERT WILDERS, onafhankelijk lid van de Tweede Kamer, werkt aan het opbouwen van een politieke beweging. Binnenkort zal een partij worden opgericht, die gaat meedoen aan de Tweede-Kamerverkiezingen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar:


KANDIDAAT-KAMERLEDEN

Geert Wilders is thans bezig met de selectie van een kerngroep.  Wie de serieuze ambitie heeft om daartoe te behoren, verzoeken wij vóór 15 april a.s. te solliciteren.  Wij zijn op zoek naar gedreven team-spelers met relevante levenservaring, een geloof in de noodzaak van hervormingen in Den Haag, die de politieke uitgangspunten van onze Onafhankelijkheidsverklaring  onderschrijven.  Politieke ervaring is geen must. 

We verzoeken iedere kandidaat om een CV, inclusief referenties, en een motivering op te sturen. Een antecedentenonderzoek is onderdeel van de selectieprocedure.  Kandidaten dienen van onbesproken gedrag te zijn. 

U kunt uw sollicitatie met CV emailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie kandidaat-kamerleden.

  • Aangemaakt op .