Skip to main content

In de media - Interviews

Maandag: Wilders start campagne in vesting Bourtange

Maandagochtend in alle vroegte wemelde het in en rond de vesting Bourtange al van de politieagenten en veiligheidsmensen. De reden van al dat speurwerk werd enkele uren later duidelijk. Toen arriveerde Geert Wilders binnen de vestingwallen. De voorman van de PVV had Bourtange uitgekozen als startplek voor de campagne van de provinciale statenverkiezingen.

Lees het hele bericht op Dvhn.nl

De PVV denkt de komst van de REC-afvaloven in Harlingen nog te kunnen tegenhouden. De oven wordt volgende week woensdag in gebruik genomen. PVV-leider Geert Wilders meent dat echter nog te kunnen keren, als de partij goed scoort bij de komende provinciale verkiezingen.

Lees het bericht `Wilders: REC is noch te kearen´ op OmropFryslan.nl

Het bezoek van PVV-leider Geert Wilders liep maandagmiddag uit op een mediaspektakel. Wilders bezocht woonzorgcentrum ABC in Meppel. Daar bracht hij de bewoners onder de aandacht dat het kabinet van VVD en CDA met steun van de PVV een miljard extra uitgeeft aan de zorg. En hij vond het te zot voor woorden dat gevangenen het beter hebben dan sommige bejaarden, al was dat niet zijn indruk van het tehuis in Meppel.

Lees het bericht `Mediaspektakel: Wilders in Meppel´ op RTVDrenthe.nl
Klik hier voor het filmpje van de NOS

De media hebben zich gestort op het bezoek dat Geert Wilders maandag bracht aan het Dierenopvangcentrum Enschede.

Lees het bericht `Geert Wilders bij dierenopvang Enschede´ op RTVOost.nl

 

  • Aangemaakt op .