Skip to main content

In de media - Opinie

Mohammed (deel II) - Column Geenstijl.nl

Om de week schrijft Geert Wilders een zeer stevige, maar eerlijke, duidelijke en heldere column op de populaire weblog Geenstijl. Deze keer schrijft hij over de invasie van de Islam.

Mohammed (deel II): de islamitische invasie - Geenstijl.nl

Mijn vorige column over de islam en de Profeet Mohammed heeft nogal wat stof doen opwaaien. Meer dan anderhalfduizend reacties op dit forum. In mijn mailbox vele reacties, helaas ook van islamitische medeburgers die er vaak minder prettige ideeën op na houden als het gaat over mijn, in hun ogen nog maar kortdurende aanwezigheid, op deze aardbol. Nou heb ik me daar, als het gaat om het uitdragen van mijn politieke boodschap, nooit een biet van aangetrokken. Vandaag het vervolg: Mohammed deel II: de islamitische invasie.

Ik eindigde mijn vorige column met de stelling dat Europa laf is en de islam vroeg of laat zal overheersen indien politici en bestuurders voortdurend de andere kant op blijven kijken. De afgelopen twee weken hebben prominente islamdeskundigen daar het nodige aan toe weten te voegen. Professor Bernard Lewis gaf in een interview in The Jerusalem Post naar aanleiding van een symposium in Jerusalem haarfijn aan dat het makke van Europa is dat men "capituleert op elk terrein dat te maken heeft met de islam, in een geest van zelfvernedering, politieke correctheid en multiculturalisme" waardoor "de Europeanen bezig zijn de band met hun eigen geschiedenis te verliezen, hun zelfvertrouwen kwijtraken en geen respect hebben voor hun eigen cultuur".

In het Nederlands Dagblad van afgelopen zaterdag wordt ook professor Ralphael Israeli geciteerd die een “Derde Islamitische Invasie van Europa” voorspelt middels "penetratie, propaganda, bekering en demografische veranderingen". In zijn ogen plegen de Europeanen met de oprukkende Islam zelfs "demografische zelfmoord". De eerste islamitische invasie werd na de verovering van Spanje, Portugal en het zuiden van Frankrijk in het jaar 732 gestopt bij Poitiers en de tweede invasiepoging door de Ottomaanse Turken werd voor de poorten van Wenen gekeerd toen ze daar in 1683 gelukkig de pan in werden gehakt. Volgens prof. Israeli maakt de derde invasiepoging die nu in Europa gaande is veel meer kans op succes.

De man heeft volkomen gelijk. De moslimpopulatie verdubbelt elke generatie – 25 jaar – en het aantal islamieten in ieder Europees land neemt meer dan zorgwekkende vormen aan. Tekenend is waar prof. Israeli vertelt over zijn ervaringen op de markt van de Zweedse plaats Malmö – hij is getrouwd met een Zweedse - waar hij beter Arabisch dan Zweeds kan spreken en van doorsnee moslims te horen krijgt dat ze het weliswaar enorm naar hun zin hebben in het sociale Zweden waar alles goed geregeld is, maar niet kunnen accepteren dat er een kruis staat op de Zweedse vlag omdat hun gevoelens daardoor worden gekrenkt. Of Sjeik Umar al-Bakri die publiekelijk zei dat “over twintig jaar de islamitische vlag wappert bij Westminster en Downing Street”. Net zoals onze eigen Mohammed B. in zijn pamflet To catch a wolf aankondigde dat “het een kwestie van tijd is voordat de ridders van Allah het Haagse Binnenhof naar binnen marcheren en op het middenplein de vlag van Tawheed omhoog zullen hijsen, het parlement zullen omdopen tot Sharia-rechtbank en de Voorzittershamer het islamitische vonnis zal bekrachtigen”. Of zoals de zaakgelastigde van sjeik Al Rashid Al Maktoum die de grootste moskee van Nederland in Rotterdam financiert zegt: “steeds meer mensen in Europa willen moslim worden, dat is geen geheim”.

Nederland als islamitisch missieland. Was een terrorist Mohammed B. al niet te stoppen, de tactiek van penetratie, propaganda, bekering en demografische verandering zal inderdaad succesvol blijken indien de laffe politieke elite van VVD tot PvdA en SP tot CDA en hun Europese geestverwanten erover blijven zwijgen en diegenen die dat niet doen verketteren en demoniseren. Er is genoeg islam in Europa en Nederland. De PVV zal zich met man en macht verzetten tegen deze derde islamitische invasiepoging.

Geert Wilders

  • Aangemaakt op .