Skip to main content

In de media - Opinie

Mohammed is springlevend - Column Geenstijl.nl

Om de week schrijft Geert Wilders een zeer stevige, maar eerlijke, duidelijke en heldere column op de populaire weblog Geenstijl. Deze keer schrijft hij over de Profeet Mohammed.

Mohammed is springlevend - geenstijl.nl

De Profeet Mohammed had maar liefst negen vrouwen tegelijk. Hij trouwde er dertien. De jongste met wie hij in het jaar 622 trouwde was Aisha die toen zes jaar oud was en enkele jaren daarna op haar negende door Mohammed werd ontmaagd. Trouwen met een zesjarige en seks hebben met een negenjarige is natuurlijk in alle tijden voorbehouden aan ultieme viezeriken.

Volgens de 8e-eeuwse historicus Muhammed Ibn Ishaq Ibn Yassar was de Profeet Mohammed betrokken bij maar liefst 27 agressieve en bloedige oorlogen. Hij liet 700 Joden tegelijk onthoofden en had slaven te over. Alle valse heroïek ten spijt was Mohammed dus een perverse man en agressieve warlord, zijn Koran een gewelddadig boek en de zuivere Islam tot op de dag van vandaag een toonbeeld van expansionisme en intolerantie, met een latente potentie tot het veroorzaken van een volgende wereldoorlog.

De Profeet Mohammed stierf in het jaar 632 in Medina op 63-jarige leeftijd. Maar dat was niet het einde. Mohammed en zijn Islam is nog steeds springlevend. 1.3 miljard mensen op deze aardbol zijn moslim. En ook de strijd gaat door. Het islamo-fascisme groeit gestaag en ook in Nederland zien we net als elders in het Westen een verdere radicalisering van groepen moslims, of ze nu van Marokkaanse of Turkse afkomst zijn. Neem Samir A. en Mohammed B. maar als voorbeeld, die volgens henzelf de ware moslims zijn. Of vandaag nog, de Imam van de Assoenna Moskee in Amsterdam die een cabaretier dood wil hebben wegens zijn grappen over de Islam! De tsunami van islamisering vormt een directe bedreiging van het voortbestaan van de wereld zoals wij die kennen en is het begin van het einde van westerse normen en waarden als vrijheid, gelijkheid, tolerantie en scheiding van kerk en staat die ons terecht zo dierbaar zijn.

Het is geen kwestie van eeuwen dat het Eurabia van de Britse schrijfster Bat Ye’or werkelijkheid wordt. En voor wie een realistische beschrijving lezen wil van het ware gezicht van de barbaarse Profeet Mohammed is het (inmiddels in Pakistan verboden) recent uitgekomen boek van Robert Spencer – “The truth about Muhammad” - een absolute must.

De vraag die rest is waarom het Westen nog steeds verblind is door een haast suicidale politieke correctheid? Waarom bepalen naïeve cultuurrelativisten die niet durven zeggen dat de islamitische cultuur slechter is dan onze eigen op de christelijk-joodse en humanistische waarden gebaseerde Westerse cultuur, nog steeds de politieke agenda? Waarom proberen linkse quasi-intellectuele journalisten van kranten zoals het NRC in een naargeestige heksenjacht een eerlijke politieke partij als de mijne, die de feiten benoemt en oplossingen aandraagt, constant in een extreem-rechtse hoek te drukken?

Omdat het bange dhimmi's zijn die de waarheid niet onder ogen durven te zien. Omdat men bang is te erkennen dat de zuivere Islam en haar radicaliserende en in omvang als kool groeiende volgelingen een directe bedreiging vormen voor de het Westen, Europa en Nederland. Omdat het onder ogen zien van deze waarheid tot vergaande maatregelen zou leiden, als een onmiddellijke immigratiestop voor moslims en een dito inspanning voor hun spoedige remigratie.

De Europese en Nederlandse politiek is laf. De islam zal bij een continuering van het huidige wanbeleid het Westen overwinnen en overheersen. Maar dat gebeurt niet zolang ik hier ook maar iets voor het zeggen heb!

Geert Wilders

  • Aangemaakt op .