De Partij voor de Vrijheid is verontwaardig over het bericht dat Humanitas wil dat het kersverse Almeerse PVV-gemeenteraadslid Rene Eekhuis opstapt als bestuurslid bij Humanitas omdat hij onlangs gemeenteraadslid is geworden voor de PVV in Almere.

Eekhuis, die in zijn vrije tijd onder meer Kindervakantieweken organiseert voor Humanitas, heeft per email te horen gekregen dat zijn werkzaamheden voor Humanitas niet langer gewenst zijn. Eekhuis wil zijn functie helemaal niet neerleggen. PVV-Kamerlid Fleur Agema heeft de minister van BZK om opheldering gevraagd middels Kamervragen en wil ondermeer weten hoeveel andere vrijwilligers van Humanitas politiek actief zijn.

PVV-Kamerlid Fleur Agema: “Eekhuis is een aanwinst voor de PVV. Het is onbegrijpelijk dat iemand die zich met alle plezier inzet voor een goed doel, zoals het organiseren van Kindervakantieweken, door politiek incorrect handelen op deze manier wordt afgeserveerd. Het vrijwilligerswerk voor de kinderen zou voorop moeten staan, niet de politieke voorkeur van Humanitas.”

Download hier de poster

Poster Nederland weer van ons

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English