De gewone burger is het best af bij de Partij voor de Vrijheid. Dat wordt weer eens bevestigd door de doorrekening door het Centraal Planbureau van het PVV-verkiezingsprogramma. Op de cruciale onderwerpen springen Henk en Ingrid er goed uit bij de Partij voor de Vrijheid.

Geert Wilders: “De PVV vecht voor het behoud van de hypotheekrente-aftrek, komt met belastingverlaging, snijdt niet in de studiefinanciering, houdt de AOW op 65 jaar, zet zich af tegen het rekeningrijden, behoudt de WW en verhoogt het eigen risico niet.” Alleen de PVV zorgt voor het behoud van de waarde van koophuizen, zo stelt het CPB.

De werkgelegenheid stijgt in de veiligheidssector bij de PVV als enige. Ook in de zorg is de groei bovengemiddeld. Dat zijn de twee plekken die voor de toekomst van belang zijn.

Veel maatregelen die de PVV voorstelt zijn niet goedgekeurd door het CPB. Zo zou de Partij voor de Vrijheid veel meer willen snijden in subsidies, de staatsomroep, kunstsubsidies en klimaathysterie. Geert Wilders: “Het CPB werkt met een rode bril. Men ontziet de heilige linkse huisjes, terwijl het volledig blind is voor de nadelige gevolgen voor de economie van de massa-immigratie. Het CPB werkt nu zelfs samen met een milieuclub die heilig gelooft in de theorieën van de charlatan Al Gore.”

Gisteren presenteerde het gerenommeerde wetenschappelijke bureau Nyfer een baanbrekend rapport waaruit blijkt dat de massa-immigratie per jaar meer dan 7 miljard euro kost. Het door PvdA’er Coen Teulings geleide Centraal Planbureau heeft volledig geweigerd te kijken naar de financiele schade die Henk en Ingrid lijden door het opengrenzenbeleid van zijn eigen partij.

Download hier de poster

Poster Nederland weer van ons

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English