Skip to main content

Troonrede: verschrikkelijk verhaal

De Partij voor de Vrijheid is zwaar teleurgesteld over de Miljoenennota.
Heel Nederland, inclusief de achterban van de coalitiepartijen, heeft door dat het kabinet de economische situatie met nog meer belastingverhogingen alleen maar verslechtert.
Dit kabinet is totaal de weg kwijt, het geeft miljarden aan een duur JSF vliegtuig, aan windmolens, aan ontwikkelingshulp, aan de Grieken, maar verhoogt de lasten voor de burgers en bedrijven van Nederland.
Volgens de Partij voor de Vrijheid kan alleen belastingverlaging zorgen voor vertrouwen, voor economische groei en voor meer banen en minder werkloosheid.

Klik hier om de reactie van Geert Wilders te bekijken op NOS.nl
Lees ook het bericht "Wilders: kabinet geeft Nederlanders trap na" op Telegraaf.nl

Geert Wilders: "De Nederlandse economie ligt op zijn rug. Mensen maken zich zorgen over hun baan, hun inkomen, hun pensioen, hun huur, hun huis. Iedere dag raken 500 mensen hun baan kwijt en gaan 50 bedrijven failliet.
En het kabinet geeft iedereen nog een trap na door de lasten voor burgers en bedrijven volgend jaar met nog eens 8 miljard te verhogen. Dat is onverantwoord. Dit kabinet moet opstappen, hoe eerder hoe beter.
En ik hoop dat veel mensen komen demonstreren aanstaande zaterdag in Den Haag, op Koekamp, tegenover het centraal station!"