Skip to main content

PVV feliciteert Britten met Independence Day!

interview2NOS240616

Klik op de foto om een interview met Geert Wilders over de Brexit te bekijken.

Donderdag 23 juni 2016 gaat de geschiedenis in als Independence Day. De eurofiele elite is verslagen. Groot-Brittannië wijst Europa de weg naar de toekomst en de bevrijding. Het is nu tijd voor een nieuwe start, vertrouwend op eigen kracht en soevereiniteit. Ook in Nederland.

Uit een recente peiling (EenVandaag) blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders een referendum over het EU-lidmaatschap wil en dat er zelfs meer Nederlanders voorstander zijn van een exit dan van in de EU blijven.

De Nederlandse bevolking verdient ook een referendum. De PVV eist daarom een volksraadpleging over NExit, een Nederlandse EU exit. De Nederlanders moeten zo snel mogelijk de kans krijgen om zich uit te spreken over Nederlands lidmaatschap van de Europese Unie.

Geert Wilders: “Wij willen weer de baas worden over ons eigen land, ons eigen geld, onze eigen grenzen en ons eigen immigratiebeleid. Als ik premier word, dan komt er ook hier in Nederland een referendum over het verlaten van de Europese Unie. Laat het Nederlandse volk spreken.”