Skip to main content

PVV: Voorkom Afrikaanse invasie door nu grenzen te sluiten

Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de demissionair staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht dat al een miljoen Afrikanen onderweg zijn naar Europa *

1.)
Heeft u kennis genomen van het bericht “Migrantenstroom vanuit Libië is haast niet meer te stoppen”*, waarin wordt vermeld dat de voormalig Britse ambassadeur in Libië aangeeft dat al een miljoen Afrikanen op weg zijn naar Italië?

2.)
Bent u zich ervan bewust dat deze dreigende immigratiegolf in de toekomst alleen maar erger wordt omdat de Afrikaanse bevolking eind deze eeuw (volgens onder meer de Verenigde Naties) zal zijn verviervoudigd?

3.)
Bent u eindelijk bereid om de eigen Nederlandse grenzen te sluiten voor alle asielzoekers en migranten uit islamitische landen om de grootschalige invasie vanuit Afrika het hoofd te bieden?

4.)
Waarom maakt u Nederland nog steeds afhankelijk van de falende EU die niets anders doet dan als een ferrydienst migranten naar Europa brengen?

5.)
Realiseert u zich dat er weinig van ons Nederland zal overblijven als u niets blijft doen om de Afrikaanse stormloop en de daarmee gepaard gaande islamisering tegen te houden? Waarom staat u lafhartig toe dat onze bevolking wordt vervangen?

(*) Volkskrant, 3 april 2017