Skip to main content

Racistische Black Panthers voeren actie tegen Zwarte Piet

De Partij voor de Vrijheid heeft geschokt gereageerd op de verstoring van sinterklaasvieringen door Black Panthers. Dit weekeinde gebeurde dat in Amsterdam-Bijlmer en in Utrecht. The Black Panthers in de Verenigde Staten vormen een totalitaire en moordlustige sekte[1] die nu blijkbaar een Nederlandse tak heeft.

PVV-woordvoerder Martin Bosma: “We hoeven er nu niet meer over te twijfelen dat in ieder geval een deel van het protest tegen Zwarte Piet racistisch gedreven is. The Black Panthers martelden, moorden, verkrachtten. Alleen zwarten mogen lid worden. The Panthers drijven op anti-blank-racisme. Dat racisme zien we nu in onze straten.”

Vragen van het lid Bosma (PVV) aan de minister van Cultuur, mevrouw Bussemaker, inzake de protesten van zwarte racisten tegen onze Zwarte Piet.
(30 november 2015)

1.)
Heeft u kennisgenomen van het artikel ‘Winkeliers Reigersbos willen opheldering over anti-zwarte-pietprotest[2]’?

2.)
Bent u bekend met The Black Panthers, in het bijzonder hun voorliefde voor moord en martelingen, alsmede hun aanhankelijkheid voor Stalin, Mao en Noord-Korea?

3.)
Deelt u de mening dat The Black Panthers in de Verenigde Staten een moordlustige en totalitaire sekte vormen?

4.)
Bent u ermee bekend dat de moord op Betty van Patter in 1974 hoogstwaarschijnlijk het werk was van de Panthers?

5.)
Bent u bekend met het feit dat Black Panthers in de VS alleen toegankelijk is voor zwarten en dat het daarmee een racistische organisatie is? En dat de organisatie excelleert in anti-blank-racisme?

6.)
Bent u bekend met het feit dat vele vooraanstaande Panthers (zoals Elridge Cleaver en Huey Newton) zware criminele waren – verantwoordelijk voor verkrachting en mishandeling?

7.)
Welke maatregelen bent u bereid te nemen om de kinderen van Nederland te beschermen tegen dergelijke racistische protesten?

 

[1] Whitewashing the Black Panthers, The Daily Beast, 25 juli 2015.
http://www.thedailybeast.com/articles/2015/07/25/whitewashing-the-black-panthers.html
[2] Winkeliers Reigersbos willen opheldering over anti-zwarte-pietprotest, Parool, 20 november 2015
http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/4198367/2015/11/30/Winkeliers-Reigersbos-willen-opheldering-over-anti-Piet-protest.dhtm