Skip to main content

Dat is mijn Nederland

Geert Wilders: “Alleen de grenzen sluiten voor nog meer gelukzoekers is niet genoeg. Ons land is overvol. Onze wijken zijn vaak onherkenbaar. Nederland is Nederland niet meer. We moeten remigratie intensiveren. Onze eigen cultuur weer laten domineren. Onze vrijheid en die van onze kinderen verdedigen. Onze eigen mensen weer op 1 zetten.

Het is immers hun land, het zijn hun huizen, het is hun geld, hun zorg, hun pensioenen en hun veiligheid. We moeten onze nationale soevereiniteit terugpakken. Weer trots worden op Nederland. Weer de baas worden over onze eigen grenzen, geld en wetten. We accepteren geen dictaten meer van ongekozen eurocommissarissen over klimaat of stikstof, over boerenhaat of gedwongen verdeling van asielzoekers of wat dan ook dat in strijd is met het Nederlands belang. Weg met het corrupte Brussel. En nul Nederlandse euro’s meer naar Italië of Afrika of welk herverdelingsfonds dan ook.

Ons geld moet naar onze eigen mensen. Naar lagere belastingen en broodnodige investeringen in de zorg. Onze ouderen verdienen de beste zorg en een goed pensioen.

En er is in Nederland geen plaats voor sympathisanten voor de gewelddadige jihad en sharia. De intolerantie van de islam hoort niet bij Nederland. Onze seculiere wetten hebben altijd voorrang en als je dat niet bevalt dan vertrek maar naar een islamitisch land. En ook het totalitarisme en anti-blank racisme van de verdwaalde woke adepten tolereren we niet.

We willen een veilig, sterk en soeverein land. Een zelfbewust Nederland waar we met opgeheven hoofd onze eigen bevolking altijd op de eerste plaats zetten. Eigen volk eerst.

Dát is mijn Nederland. Dáár gaan de verkiezingen over op 22 november. Doe met me mee en #StemPVV.’’

#PVV #Wilders

logo partij voor de vrijheid 1268818281

Inbreng Geert Wilders debat over de val van het kabinet

Geert Wilders: ‘‘Als oud mentor een buiging voor Mark Rutte!’’

Geert Wilders: ‘‘De PVV wil meeregeren! We zijn keihard nodig om een streng asielbeleid te voeren. Dus kiezers, maak de PVV zo groot dat niemand nog om ons heen kan!’’

Geert Wilders & Alexander Kops - Dankzij Frans Timmermans' klimaatgekte worden Nederlanders keihard gepakt | TPO.nl

Terwijl huishoudens in Duitsland geld toekrijgen als zij een gasaansluiting nemen, moet in Nederland iedereen voor heel veel geld van het gas af. Terwijl in Azië maar liefst 600 kolencentrales worden bijgebouwd, moeten in Nederland alle kolencentrales voor heel veel geld worden gesloten. Het is de Nederlandse klimaatwaanzin in een notendop. En dan te beseffen dat Nederland verantwoordelijk is voor een verwaarloosbare 0,35% van de totale wereldwijde CO2-uitstoot. Met klimaat heeft het allemaal weinig te maken – met geldklopperij en inperking van onze vrijheden des te meer.

Lees meer …Geert Wilders & Alexander Kops - Dankzij Frans Timmermans' klimaatgekte worden Nederlanders...